Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Amerika da House Md ismiyle tam 8 sezon süren ve 177 bölüm olarak ekranlara gelen fenomen dizi Türkiye de Hekimoğlu ismi ile ekranlarda yerini alıyor. Hekimoğlu Oyuncu Kadrosu ile dikkat çeken iddialı bir yapım olarak dikkat çekiyor.

2004 ile 2012 yılları arasında ekranlara gelen House MD Amerika dışında pek çok ülkede de uyarlandı ve orijinali gibi uyarlamaları da çok sevildi. Doktor drama dizisi olarak ekranlarda yer alacak Hekimoğlu dizisinde baş rol oyuncusu bulaşıcı hastalıklar uzmanı yani enfeksiyon bölümü uzmanı olacak. Bununla birlikte aynı zamanda Nefroloji ihtisası da yapmış olacak. Kanal D ekranlarında yer alacak Hekimoğlu dizisinde başrol oyuncusu olan doktor Hekimoğlu karakterine Timuçin Esen hayat verecek.

Hekimoğlu Dizisi Yönetmeni

Hekimoğlu dizisinin yönetmenliğini ise Vatanım Sensin ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşler üstlenecek.

Hekimoğlu Dizisi Yapımcısı Senaristi

Daha önce Her Yerde Sen ve Kayıtdışı gibi dizilerin de yapımcılığını üstlenen Karga7 Pictures Hekimoğlu’nun yapımcısı olurken Hekimoğlu dizisinin senaristliğini daha önce Masum ve İntikam gibi dizilerin senaristliğini de üstlenmiş olan Berkun Oya ve Banu Kiremitçi üstlenecek.

Hekimoğlu Dizisi Konusu

Hekimoğlu tıbbı tanı departmanı başkanıdır. Ekibinde bir çok doktor vardır. Hekimoğlu başarılı bir doktor olmasına rağmen hastane kurallarını ve yasaları çok takmaz. Bu umarsamaz tavrı sürekli başına iş açar. Bu nedenle de çalıştığı hastahanelerde çok tutunamaz.

Doktor Hekimoğlu karizmatik bir doktordur. Aslında başarılı bir doktor olan Hekimoğlu fazla risk alan bir doktordur ve işinden kovulur. Diğer hastahaneler ise Hekimoğlunu işe almazlar . Doktor Hekimoğlu asosyal ve zeki bir adamdır çoğu zaman huysuz ve duygusuz olsa da tam bir ukaladır.

Hekimoğlu Oyuncu Kadrosu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler