Ana SayfaDizilerVuslat 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Tahsin'i İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Vuslat 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Tahsin’i İhbar Ediyor!

Vuslat 39. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz, Kerem’de olan defterin peşine düşüyor. Fırat’ın yardımıyla Kerem’in defteri nereye koyabileceğini öğrenip defteri ele geçiriyor. Feride, halasının katilinin kim olduğunu bilen yoğun bakımda olan Rüstem’in başından ayrılmıyor. Ancak Tahsin onu öldürmek için geldiği hastanede Feride’ye her şeyi itiraf ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Feride, Tahsin’i polise ihbar ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Feride Tahsin’i İhbar Ediyor!

Vuslat 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, defteri alan ve Enes’in ölümüne neden olan Kerem’e kendisi için artık bir yabancı olduğunu söylüyor. Feride ise annesine aşık olan ve halasının katilinin sevdiği adamın babası olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Yalçın komiser Aziz’e babasının bir katil olduğunu söylüyor. Kaçmak üzere olan Tahsin karşısında Feride’yi buluyor.

İşte Vuslat 40. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 39. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Evde bulunan silahın Feride’nin halasını öldüren silah olduğu ortaya çıkınca kapanan dosya tekrar açılıyor. Evdeki herkes tek tek emniyete gidip ifade veriyor. Hasibe’nin bir şeyler sakladığı belli oluyor ama ifadesinde hiçbir şey bilmediğini ve silahı eski evde bulduğunu söylüyor.

Şirketteki köstebeğin Enes olduğunu öğrenen Aziz, ona zarar gelmemesi için elinden geleni yapıyor. Aziz, defteri bulmak için önce Kerem’i bilardo oynayarak oyalıyor. O sırada Altan Kerem’in odasına girip defteri arıyor. Bulamayınca Aziz, Sultan’dan yardım istiyor ve Kerem’i yemeğe çıkarmasını istiyor. Onlar yemeğe çıktığında Aziz, kasanın şifresini bulup kasayı açıyor ancak defterin orada olmadığını görüyor.

Aklına Fırat geliyor. Fırat’ı çağırıp ondan bilgi almaya çalışıyor. Kerem’in bilardo toplarına onların resimlerini yaptırdığını ve onlarla top gibi oynadığını duyunca Aziz defterin nerede olduğunu anlıyor. Bilardo toplarının olduğu çantada defteri alıyor. Kerem, defteri yerinde bulamayınca Aziz’in peşine düşüyor.

Ormanlık bir yerde arabayla önlerine geçen Bülent’le Kerem’in adamları, Aziz’den köstebekle defteri istiyor. Adamları alt ettikten sonra Enes’in arabada olmadığını fark ediyorlar. Kerem Enes’i buluyor ve kafasına silahı dayıyor. Aziz, mecbur kalıyor defteri Kerem’e vermeye. O sırada Enes, Bülent’in Aziz’i vuracağını görüyor. Enes, Aziz vurulmasın diye kendisi vuruluyor. Sultan üzülerek Aziz’in yanına gelip televizyonu açıyor. Televizyonda Feride’nin telefonundaki Aziz’in görüntüleri ifşa olmuştur.

 Vuslat 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Aziz’e Defteri Vermemek İçin Bunu Da Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler