Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Artık Rahat Bir...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Artık Rahat Bir Uyku Uyuyabilecek!

Show Tv’nin efsane dizisi Çukur 3. sezon 19. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç ile Vartolu’nun beklenen büyük yüzleşmesi gerçekleşiyor. İki kardeş babalarının katili Yücel’i bulup öldürüyor. Yücel’in öldüğünden emin olan Yamaç artık rahat bir uyku uyuyabilecek.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Artık Rahat Bir Uyku Uyuyabilecek!

Çukur 3. sezon 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vartolu, Yamaç’la yüzleşiyor. Bir türlü babasının katili olduğunu anlatamayan Yamaç, Vartolu’nun onun bir suçu olmadığını ailesi için böyle bir şey yapmak zorunda olduğunu söyleyince rahatlıyor. Çağatay Yücel’e bir hikaye anlatıyor. Hikayeden kendisine pay çıkaran Yücel soluğu Mahsun’un yanında alıyor. Onu dövüp Yamaç’ın ölüm ölmediğini soruyor. Annesiyle tehdit edilen Mahsun Yamaç’ın ölmediğini itiraf ediyor.

ÇUKUR 3. SEZON 19. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç’ın ölmediği ortaya çıktıktan sonra Çağatay Çukur’a bir adamını yerleştiriyor ve Yamaç’ı bulduğu yerde öldürmesini istiyor. Mahalleli ise gencin Çağatay’ın adamı olduğundan şüpheleniyor. Genç Yamaç’ı bulup karşısına çıkıyor. Tam onu öldürecekken Vartolu yetişiyor ve genci iki ayağından vuruyor.

Vurulan genç, Çağatay’ın adamı olduğunu itiraf ediyor. Annesiyle tehdit edilen Mahsun, Yücel tarafından feci şekilde dövülüyor. Mahsun’un annesi Çukur’a yerleştirilip koruma altına alınıyor ve Mahsun’a yaralı bir şekilde oradan kurtarılıyor. Baytar Mahsun’un yaralarına bakıp onu tedavi ediyor.

Vartolu ile Yamaç, babalarının ölümüne neden olan Yücel’i öldürüp babalarının intikamını almak için harekete geçiyor. İki kardeş Yücel’i buldukları yerde öldürüyor.  Yamaç, daha önceden de yanan evden kurtulan Yücel’in öldüğünden emin olmak için tekrar dönüyor. Onun öldüğünden emin olan  Yamaç ile Vartolu, onun için derin bir mezar kazıyor.

Yamaç, abisine mezarı daha da derin kazmaları gerektiğini söyleyince Vartolu, bundan sonrasının artık cehennem olacağını söyleyip onu gömüyorlar. Yücel’i gömdükten sonra, artık içindeki vicdan azabından da kurtulan Yamaç, derin bir nefes alıyor ve abisinden uyuyabileceği bir yatak istiyor. Artık kardeşler arasında güçler birleşiyor. Yücel’in de ölmesiyle Çağatay yeni müttefikler mi arayacak?

Çukur 3. Sezon 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç’ı Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler