Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre'ye Ne Olacak?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre’ye Ne Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 29. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şeniz’in ifadesiyle Nedim serbest kalıyor. Ancak yinede Agah onu affetmiyor. Otelde kalmaya devam eden Şeniz, kendisini köşke aldırmak için yeni girişimlerde bulunuyor. Cemre, Doktor Oya’nın ofisinden aldığı DNA testiyle Nedim ile Cenk’in kardeş olduğunu öğreniyor ve Şeniz’i bu durumu açıklaması için zorluyor. Köşeye sıkışan Şeniz Cemre’yi kaçırtıyor. Cemre’ye ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre’ye Ne Olacak?

Zalim İstanbul 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nedim, serbest kalıyor ama amcasının kendisine inanmadığı için ona savaş açıyor. Artık amcasının yanında değil karşısında yer alacak Nedim, yeni bir iş ortağı  buluyor. Agah, sabırla yeğeninin ne yapacağını bekliyor.

ZALİM İSTANBUL 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nedim, akşam yemeğinde herkesi toplayıp bir açıklama yapacağını söylüyor. Agah, masadaki yerini Nedim’e gösterip onun bunu istediğini yerine oturabileceğini söylüyor. Yeni tanıştığı bir kişiyle yeni iş yapacak Nedim onu yemeğe davet ediyor. Bu durum Cenk’in hoşuna gitmede babasının ne karar vereceğini bekliyor.

Cemre ile Cenk boşanmaya karar veriyor. Cenk’te kabul edip ikili protokolü imzalıyor. Nedim amcasını hiç bir işe karıştırmadan büyük bir ihale alıyor. Şeniz, otelde kalmaya devam ediyor ve köşke geri dönmenin yeni yollarını arıyor. Dikişlerini makasla kesip oğlunu arayıp dikişlerinin açıldığını söylüyor.

Cemre, doktor Oya’nın odasından aldığı DNA test sonucuyla Nedim ile Cenk’in kardeş olduğunu öğreniyor. Şeniz’in yarasını pansuman etmeye giden Ceren ona, dikişleri iyi kesmiş olduğunu bıçağı da karın boşluğuna sapladığını anladığını söylüyor. Nedim, aldığı ihaleyi kutlamak için bir davet düzenliyor.

Agah, Cenk’le birlikte davete katılıyor. Cemre’de Şeniz’e o davette herkese Nedim’le Cenk’in kardeş olduğunu açıklamasını yoksa kendisinin açıklayacağını söyleyip onu tehdit ediyor. Agah davette mikrofonu alıp artık işlerden elini çektiğini ve hisselerini bundan sonra oğlu Cenk’in yöneteceğini açıklıyor.

Şeniz’de bir konuşma yapıyor ama Cemre’nin istediği açıklamayı yapmıyor. O sırada bir kadın gelip kocasının fenalaştığını söyleyip Cemre’yi dışarı çıkarıyor. Bayıltılan Cemre kaçırılıyor.

Zalim İstanbul 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Büyük Sırrı Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler