Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Kızını Da Alıp Gidiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Kızını Da Alıp Gidiyor!

Star Tv’nin yeni iddialı dizisi Sefirin Kızı 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gediz ile Sancar’ın davaları görülür ve masum oldukları anlaşılıyor. Asıl Belediyeyi dolandıranın ise Akın olduğu ortaya çıkıyor. Sancar, annesinin Nare’yi öldürmeye çalıştığını öğrenip onu evden kovuyor. Müge ise Akın’ı polislerden kaçırıp dağ evine götürüyor. Nare, Gediz’e bir mektup bırakıp kızını da alıp gidiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Kızını Da Alıp Gidiyor!

Sefirin Kızı dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gediz, hapiste olanları birde Sancar’ın ağzından dinliyor. Sancar, bir yıl boyunca para biriktirip Nare’yi bulmak için yurt dışına gittiğinde onun başka bir adamla birlikte olduğunu öğrendiğini, yine de inanmadığını ama onu aradığında telefona onun sevgilisinin çıktığını ve orada Nare’nin ‘Kiim arıyor aşkım’ dediğini kulaklarıyla duyduğunu anlatıyor.

SEFİRİN KIZI 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gediz, Sancar’ı dinledikten sonra ona inanıyor ama yinede Nare’nin neden öyle bir şey dediğine anlam veremiyor. Necdet’in hapse düştüğünü öğrenen Sancar, onu koğuşuna alınmasını sağlıyor. Onu sıkıştırınca Sancar, Nare’yi öldürmek isteyenin annesi olduğunu öğreniyor. Akın, Müge’yle yakınlık kurup yıllarca ondan Sancar hakkında haber almıştır.

Sancar’ın yurt dışına Nare’nin peşinden gittiğini öğrenip onun sevgilisi olduğu kumpasını da Akın kurmuştur. Gediz ile Sancar’ın belediyenin kasasını boşaltmadıkları ve masum oldukları anlaşılıyor. Suçlunun ise Akın olduğu ortaya çıkıyor. Polisler her yerde Akın’ı arıyor.

70 yıllık miras sırrı ortaya çıkınca, Sancar ile Gediz’in el konulan tüm mal varlıkları geri veriliyor. Eve gelen Sancar, annesinden yaptığının hesabını soruyor. Halise, Nare’ye zarar vermek istemediğini sadece onu korkutup göndermek istediğini söylese de Sancar ona inanmayıp annesini evden kovuyor.

Nare, Müge’ye Akın’ın kendisine tecavüz ettiğini anlatıyor. Akın’ın kendisini sevdiğini zanneden Müge büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Akın’a hiçbir şey belli etmeden onu alıp dağ evine götürüyor ve orada kimsenin onu bulamayacağını söylüyor. Nare ise Gediz’e bir mektup bırakıp kızını da alıp gidiyor. Gediz, gözyaşları içinde Nare’nin mektubunu okuyor.

Sefirin Kızı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar İle Gediz’in Manidar Türkü Düellosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler