Ana SayfaDizilerMucize Doktor 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Beliz Ali'den Bir Mucize Bekliyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Beliz Ali’den Bir Mucize Bekliyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor 21. yeni bölümüyle 6 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferman’ın durumu ciddiyetini korurken Ali, büyük bir soğukkanlılıkla herkesi iyi şeyler düşünmesini istiyor. Umutları tükenen Beliz Ferman’ı iyileştirmesi için Ali’den bir mucize bekliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Beliz Ali’den Bir Mucize Bekliyor!

Mucize Doktor 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferman, Ali ile Nazlı’ya insanın yaptıklarından değilde yapamadıklarından pişman olduğunu söylüyor. Beliz Ali’ye, onun içindeki mucizeyi bildiğini ve ondan Ferman’ı kurtarmasını istiyor. Ali ise, Nazlı’dan kendisine artık net bir cevap vermesini istiyor.

İşte Mucize Doktor 21. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Beliz ile Ferman, yeni polikliniğin açılmasının heyecanını yaşarken acil serviste bir hareketlilik olmaya başlar. Art arda gelen iki hasta da hayatını kaybeder. Onları öldüren şeyin ne olduğunu anlamaya çalışırken Ferman, üçüncü hastanın da fenalaştığını görür. Hastaların yurt dışından gelen aynı uçakta olduğunu anlayan Ferman tüm acil servisi karantinaya alır.

Nazlı da Ali’ye bakmak için gittiği acil serviste mahsur kalır. Losemi olan ve ameliyata alınacak hastanın donörüde acil serviste kalmıştır. Hastanın durumu iyice kötüleşince Tanju hastaya başka bir donör arayışına girer. Ferman, kolunda gördüğü kızarıklıktan kendisininde virüsü kaptığını anlar.

Başkasına da virüs bulaştırmak istemeyen Ferman, kendisini odaya kapatır. Oradan Nazlı ile Ali’ye acil müdahale bekleyen hastalara ne yapmaları gerektiğini söyler. Nazlı Ferman’a, büyük bir itirafta bulunur. Onun kendi hayatına girdikten sonra kendisine güveni arttığını ve ona aşık olduğunu söyler. Ferman Nazlı’ya, kendisini birazcıkta olsa sevdiyse görevinin başına dönüp hastalarla ilgilenmesini ister.

İyice kötüleşen Ferman, Ali’ye bir veda konuşması yapar ve ona yaptıkları şey için özür dileyip, eğer kendisine bir şey olursa ondan kardeşini yalnız bırakmamasını ister. Ali gözyaşları içinde Ferman’a, ikinci abisi olduğunu söyleyip ikinci kez abisini kaybetmek istemediğini söyler. Ferman, hayata tutunabilecek mi?

 Mucize Doktor 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kendine Gelen Ferman’ın İlk Sözü Ali Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler