Ana SayfaKimdirDamla Colbay Kimdir?

İlgili Postlar

Damla Colbay Kimdir?

“Zengin ve Yoksul” dizisinin sevilen oyuncusu Damla Colbay kimdir? Damla Colbay kaç yaşında? Damla Colbay dizileri neler? Damla Colbay filmleri neler? Damla Colbay aslen nereli? Damla Colbay hangi burç? Damla Colbay hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Damla Colbay Kaç Yaşında? Damla Colbay Aslen Nereli? Damla Colbay Hangi Burç?

Damla Colbay, 14 OCak 1993 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Damla Colbay, Oğlak burcudur.

Damla Colbay Kimdir?

Damla Colbay eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgili çocuk yaşlara dayanan Damla Colbay liseden mevzun olduktan sonra “Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında İzmir’de tiyatro oyunlarında yer alan genç oyuncu okuldan mevzun olduktan sonra kariyeri için İstanbul’a yerleşme kararı almıştır.

Ekranlara ilk kez 2014 senesinde yayınlanan “Kara Para Aşk” dizisiyle merhaba diyen Damla Colbay, ardından 2015 senesinde “Hayat Mucizelere Gebe” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir. 2017 senesinde başrollerini Çağtay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı “İçerde” dizisinin kadrosunda kendine yer edinen Damla Colbay Kanal D ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan “Hekimoğlu” dizisiyse yeniden izleyicisiyle buluşacaktır.

Damla Colbay Dizileri

  • 2019 – Hekimoğlu
  • 2019 – Zengin ve Yoksul
  • 2017 – İçerde
  • 2015 – Hayat Mucizelere Gebe
  • 2014 – Kara Para Aşk
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler