Ana SayfaDizilerRamo 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo'nun Savaşı Yeni Başlıyor!

İlgili Postlar

Ramo 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo’nun Savaşı Yeni Başlıyor!

Ramo merakla beklenen 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Herkesin kaderini değiştirecek kız alıp verme gerçekleşir. Sibel, Ramo ile nikah mamasına oturur ve ‘Evet’ der. Fatoş’da ailesi için Neco’yla evlenip kendisini feda eder. Boz, Fatoş’un Neco ile evlendiğini öğrenince ne yapacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ramo’nun savaşı yeni başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo’nun Savaşı Yeni Başlıyor!

Ramo 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo’nun annesi, Sibel’i karşısına alıp konuşuyor ve ona oğlunun her şeyinin yarım kaldığını söyleyip onu tamamlamasını istiyor. O ise Ramo’nun bir katil olduğuna inanıyor. Kız alıp vermek yetmiyor. İki aile tekrar karşı karşıya geliyor.

İşte Ramo . Bölüm 2. fragmanı….

RAMO 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, malların olduğu yere gidip yerde bir ip görünce Ramo’nun boğularak öldürüldüğünü zannedip yıkılır. Ramo, elleri ve gözleri bağlı bir şekilde Süleyman’ın karşısına götürülür. Süleyman, yukarıdan aldığı emirle iki aile arasında çok fazla kan döküleceğini ve barışın sağlanması ister. Bununda eski usulle çözüleceğini söyleyip Ramo’yu serbest bırakır.

Ramo eve gelip durumu ailesine anlatır. Ama Fatoş’a bir şey anlatmamalarını tembihler. Fatoş ile Boz, buluştukları sırada Ramo onları samimi bir şekilde görür. Ramo, bu durama sinirlenir ve Boz’un kafasına silahını dayar. O sırada içeri giren Fidan Ramo’ya engel olur. Onların bir birlerini sevdiğini bildiğini ama olan olaylardan dolayı ona anlatamadıklarını söyler.

Boz, Fatoş’un Neco ile evlendirileceğini duyunca Süleyman’ın evini basıp Neco’ya silahını çeker. Süleyman Ramo’yu arayıp Boz’un yaptıklarını anlatır. Ramo, onu telefona isteyip o evlilik işinden vazgeçtiğini öyle bir şeyin olmayacağını söyleyip onu ikna eder. Fatoş’da derin bir nefes alır ama Fidan, gece yeğeniyle konuşur.

Eğer o bu evliliği kabul etmezse herkesin öleceğini söyleyince Fatoş son kez Boz’la buluşmaya gider. Sibel’in annesi de kızıyla konuşur ve düşmanına yakın olacağını söyleyip onu ikna eder. Fatoş o geceyi Boz’la geçirir. Boz kahvaltılık bir şeyler almaya çıkar ama otele geldiğinde Fatoş’u bulamaz. Fatoş Neco’nun evine gider. Sibel’de Ramo’nun evine gelir.

Ramo 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo’yu Öldürmeye Yemin Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler