Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç'ın Yardımına Kardeşleri Yetişiyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç’ın Yardımına Kardeşleri Yetişiyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Çukur 3. sezon 20. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç, Vartolu’ya bir not bırakıp Çukur’u terk etmeye karar veriyor. Ancak Çağatay’ın kendisine kurduğu tuzaktan haberi yoktur. Çağatay’ın yeni planı Çukur’u ele geçirmektir. Başına para ödülü konulan Yamaç vuruluyor. Onun yardımına Efsun koşuyor. Çağatay’ın geldiği evden kaçan Yamaç’ın yardımına kardeşleri yetişiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç’ın Yardımına Kardeşleri Yetişiyor!

Çukur 3. sezon 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Vartolu’ya bir not bırakıp oraları terk etmeye karar veriyor. Mahalledeki berbere son kez tıraş olmak için giren Yamaç, orada saldırıya uğruyor. Yamaç, saldırganın elinden kurtulmayı başarıyor. Çağatay, tüm yer altı dünyasını harekete geçiriyor ve Yamaç’ın başını getirene büyük para ödülü koyuyor. Vartolu, kardeşinin başına para konulduğunu öğrenip kardeşini korumak için harekete geçiyor.

ÇUKUR 3. SEZON 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yaralı olan Mahsun, kendisine gelirken annesini sayıklıyor. Baytar, Mahsun’un annesiyle konuşup oğlunun onu sayıkladığını söylüyor ancak o oğluyla babasının öldürdüğü için görüşmek istemiyor. Vartolu, kardeşini oradan uzaklaştırmaya çalışırken peşlerine silahlı adamlar takılıyor. Yamaç’ın başına 5 milyon para ödülü koyan Çağatay’ın adamları onları ormanda kıstırıyor.

Yamaç karnından yaralanıyor. Efsun yine Yamaç’ın yardımına koşuyor ve onu alıp evine götürüyor. Onun yarasını pansuman ediyor. O sırada kapı çalınıyor ve Efsun Yamaç’ı banyoya saklıyor. Efsun’un evine gelen Çağatay, oradaki ilaçları ve yara bezlerini görüyor. Şüphelenip banyoya gitmek istediğini söylüyor.

Efsun, Yamaç’ın yakalanacağından çok korkuyor. Çağatay banyoya girdiğinde pencerenin açık orada da kimsenin olmadığını görüyor. Dışarıda silahların patladığını duyan Efsun, Yamaç’a bir şey olduğundan endişeleniyor ama belli etmemeye çalışıyor. Bu arada televizyonun her kanalında Çukur’da uyuşturucu ticareti yapıldığı haberleri gösteriliyor.

Hatta mahallenin her köşesinde polis devriyeleri geziyor. Koçovalıların evine gelen polis evdekileri tutukluyor. Hepsinin ifadesi alınıyor ve serbest bırakılıyor Damla hariç. Karaca, olanları duyup evine gitmek istiyor ancak Azer, ondan ayrı kalamayacağını anlayıp ondan kalmasını istiyor. Efsun, silah seslerini duyunca Yamaç’ın öldüğünü düşünüyor. Ama Yamaç’ın kardeşleri Çağatay’ın adamlarına karşı savaşıp onu kurtarıyor.

Çukur 3. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Her Yerde Çukur’u Hissedecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler