Ana SayfaDizilerMucize Doktor 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı'dan Ali'ye Büyük Aşk İtirafı!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı’dan Ali’ye Büyük Aşk İtirafı!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 22. yeni bölümüyle 13 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, kendisine gelen Ferman’a birisinden hoşlandığını itiraf eder. Ona birisinden hoşlanıp ama hoşlanmamış gibi nasıl davranabileceğini sorar. Ferman, ona flört sanatında keyfinin yerinde olup rahat davranması gerektiğini anlatır. Ali, Ferman’ın anlattığı gibi davranmaya çalışır. Dizinin yeni bölüm fragmanında Nazlı’dan Ali’ye büyük aşk itirafı geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nazlı’dan Ali’ye Büyük Aşk İtirafı!

Mucize Doktor 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, yediklerinden zevk almamaya, kendisini aynada beğenmemeyi başlıyor. Adil hocaya bu durumu anlatınca onun aşk acısı çektiğini anlıyor. Kıvılcım’ın hamile kalmanın mutluluğunu yaşıyor ancak bu durum Beliz’in pek hoşuna gitmeyecek. Nazlı, Ali’nin aşkına cevap veriyor ve kendisinin de ona karşı hisleri olduğunu itiraf ediyor.

İşte Mucize Doktor 22. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferman, ölüm kalım savaşı verirken onun asistanları var güçleriyle hastalara müdahale etmeye devam eder. Ali, hamile olan bir hastanın fazla bağırmasından önce rahatsız olur. Ama sonra kadının bebeğini kurtarmak için kendisini toparlar. Akciyerlerine pislik dolan bebek ölüm kalım savaşı verirken Ali, büyük soğukkanlılıkla bebeğin doğmasını sağlar.

Dışarıda karısını ve bebeğinden haber alamayan babayı Selvi hemşire sakinleştirir. Adam, bebeğinin sesini duyunca rahatlar. Ferman, artık ölmek üzere olduğunu düşünüp önce Nazlı’dan bir kağıt kalem ister ve Ali’ye bir not yazar. Ona bu notu verip sonra okumasını ister. Sonra Beliz’i görüntülü arayıp ona hiç ‘Seni Seviyorum’ demediğini için üzüldüğünü ve onu çok sevdiğini söyleyerek veda eder.

Ali, bisikletine binip şuursuzca giderken yere düşer ve Ferman’ın kendisine verdiği mektubu alıp okur. Ferman, mektupta birini çok sevmenin bazen lanet gibi bir şey olduğunu, ama gerçek sevginin iyileştirdiğini, onun kendisini iyileştirdiğini, ona hayallerini miras bıraktığını ve bu ülkenin en iyi cerrahı olmadan çekip gitmemesini, kalbi de kırılsa, karşısına kendisi gibi biride çıksa bu sözlerini hatırlamasını yazdığı satırları okur.

Mucize Doktor 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman Ali’ye Flört Sanatı Dersi Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler