Ana SayfaDizilerBabil 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Her Şeyi Geride Bırakıp Gidebilecek...

İlgili Postlar

Babil 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Her Şeyi Geride Bırakıp Gidebilecek Mi?

Star Tv ekranlarının iddialı dizisi Babil merakla beklenen 5. yeni bölümüyle 14 şubat cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan, Süleyman’a olan borcunun ikinci taksitini vermek için onun yanına gider. Ona borcunu ödeyeceğini ama önce o parayla oğlunu ameliyat ettirmek istediğini söyleyip Süleyman’dan yardım ister. Bunun üzerine Süleyman İrfan’a elini uzatıp öpmesini ister. İrfan, oğlunu kurtarmak için mecbur kalıp onun elini öper. Dizinin yeni bölüm fragmanında; İrfan, her şeyi geride bırakıp gidebilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

İrfan Her Şeyi Geride Bırakıp Gidebilecek Mi?

Babil 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan Eda’ya, Deniz’in ameliyat parasını bulduğunu ve gidebileceklerini söyler. Eda ise, zaten hem yalanlarının ortaya çıkmasından hem de, İlay’dan uzaklaşmak için ona, gitmeyi ve bir daha oralara geri dönmek istemediğini söylüyor. Egemen, İrfan’ın gitmesine karşı çıkıyor. İrfan, ona zaten bir şirketleri olmadığını, saadet zinciri yaptıklarını onunda bittiğini söylüyor. Süleyman İrfan’a, İlay’la daha önceden nereden tanıştıklarını merak etmeye başlıyor. Ayşe ise, İrfan’a yapmak istediğinden vazgeçmesini istiyor.

İşte Babil 5. bölüm 1. fragmanı…

 

BABİL 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda, İlay’la konuşmak için şirkete gittiğinde Süleyman’la karşılaşır. Onun kim olduğunu sorduğu sırada Egemen gelip Eda’yı oradan uzaklaştırır. İlay ise şirkete ortak olmak ister. İrfan buna karşı çıksa da kabul edip sözleşmeyi imzalamak zorunda kalır. Babil madenciliğe parasını yatıranlardan bir kaçı yatırım yapmaktan vazgeçerek paralarını geri ister.

Şirkete gelen İrfan’ın öğrencisi Mert, hocasından iş ister. İrfan ona iş veremeyeceğini, okulunu bitirmesini söylese de işi almaya kararlıdır ve parasını geri almak isteyen müşteriyi vazgeçirmeyi başarınca işi alır. Kudret ile Süleyman, Hakan’ın dayak yediğini öğrenip hastaneye koşar. Hakan, ailesine yalan söyleyip Ayşe’yi kurtarmaya çalışırken dayak yediğini söyler.

Kudret, oğlunun İlay’ın dövdürdüğünü düşünür. Süleyman bunun üzerine adamlarından, oğlunu dövenleri bulmalarını ister. Hakan’ın Ayşe’den dayak yediği ortaya çıkar. Süleyman Ayşe’yi yanına çağırıp onu işten kovduğunu söyler. Bu durumu gören İlay onu işe alır. İrfan, Hakan’la yemekte gördüğü Ayşe’nin işe alındığını duyunca iyice şaşırır.

Zaten yasal olmayan bir iş yaptığı için bu işe kimseyi bulaştırmak istemeyen İrfan, Ayşe’nin çalışmasını istemez. Şirketin yeni ofisinin açılışının olacağını öğrenen Eda, alışverişe gider. Ancak beğendiği elbiseyi alacak parası olmayınca o elbiseyi çalmaya çalışır. Ama yakalanır. Önce ablasını arayıp para ister. Sonra Egemen’i arar. Egemen elbisenin parasını vererek Eda’yı kurtarır.

İrfan, Eda’nın elbise çaldığını ablasından öğrenir. Kudret, İlay’da tamamen kurtulmak için ofisine bomba koydurur. İrfan’da İlay’ı ortaklıktan vazgeçirmek için onunla konuşmaya gider. İlay, tam ofisine girerken bomba patlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler