Ana SayfaDizilerVuslat 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Feride'yi Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Feride’yi Kurtarabilecek Mi?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 40. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Feride, Tahsin’in halasının ölümüne neden olduğunu ve annesine aşık olduğunu öğrenir. Sevdiği adamın babası olmasına rağmen ondan intikamını almayı kafaya koyar. Onun işlediği cinayet silahını alarak Tahsin’in karşısına çıkar. Silahı Feride’nin elinden almayı başaran Tahsin, Feride’ye kurşun sıkar. Bunu öğrenen Aziz, babasının elinden Feriye’yi kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Aziz Feride’yi Kurtarabilecek Mi?

Vuslat 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azizi, babasının Feride’nin annesini sevdiğini ve onun halasının katili olduğunu öğreniyor. Feride’nin Yalçın’a verdiği silahı gizlice alıp gittiğini öğreniyor. Aziz, Feride’nin babasının yanında olduğunu öğrenip ona bir şey olmasından endişeleniyor. Tahsin’de silahı Feride’nin elinden alıp ona uzatıyor ve silah patlıyor. Feride’ye ne olacak? Aziz, Feride’yi kurtarmayı başarabilecek mi?

İşte Vuslat 41. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 40. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem Tahsin’i, ettiği tehditlerle şirketi ele geçirmeye ve şirkette söz sahibi olmayı başarıyor. Aziz ise, Salih ve Abdullah efendiyle derin bir yolculuğa çıkıyor. Tahsin, ailesini katlettiği Necmi ile görüşmeye gidiyor. Görüşmeden sonra Necmi fenalaşıyor. Feride, bir gelinlik dikip halasının mezarına götürüp onu öldüren Tahsin Korkmazer’den intikamını almak için yemin ediyor.

Aziz’le bir araya gelen Feride, gelecekle ilgili hayaller kuruyor. Ama aklında ona söylemediği çok şey vardır. Sevdiği adamın annesine aşık olduğunu ve halasının katili olduğunu söyleyemez. Tahsin ise kaçacak delik arıyor. Feride, onu bulup halasını vurduğu silahla karşısına çıkıyor.

Aziz’in bunlardan sonradan haberi oluyor. Yalçın, ona odasından o cinayet silahını Feride’nin alındığını söyleyince ne yapacağını bilemez halde Feride’yi aramaya başlıyor. Ancak Feride’nin telefonuna ulaşamıyor. Feride, Tahsin’in karşısına çıkıp, halasının ve annesinin intikamını alacağını söylüyor.

Tahsin, köşeye sıkıştığını anlıyor ve evden kaçmak için kasasını açmaya çalışıyor. Ancak telaştan şifreyi hatırlayamıyor. Son anda hatırlayıp kasadaki tüm paraları çantasına doldurup kaçmaya hazırlanıyor. Ama Karşısında Feride’yi buluyor. Ona ‘Süheyla’ deyip yutkunuyor.

Vuslat 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Tahsin’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler