Ana SayfaDizilerMucize Doktor 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman Ali'ye Flört Sanatı Dersi...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman Ali’ye Flört Sanatı Dersi Veriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanın son bölümünde; Ferman’ın umutları tükeniyor ve önce Ali’ye bir mektup yazıp veriyor sonra Beliz’le vedalaşıyor. Ali ile Nazlı, acildeki hastalarla ilgilenip ellerinden geleni yapıyor. Hamile olan bir kadını sorunsuz doğum yaptıran Ali, Ferman hocadan aferin alıyor. Ferman’ın hayati fonksiyonları normale dönüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferman Ali’ye, flört sanatı dersi veriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferman Ali’ye Flört Sanatı Dersi Veriyor!

Mucize Doktor 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, kendisine gelen Ferman’a birisinden hoşlandığını itiraf ediyor. Ona birisinden hoşlanıp ama hoşlanmamış gibi nasıl davranabileceğini soruyor. Ferman, ona flört sanatında keyfinin yerinde olup rahat davranması gerektiğini anlatıyor. Ali, Ferman’ın anlattığı gibi davranmaya çalışıyor. Ferman Ali’ye, ‘Kim bu kafası karışık kişi’ diye sorunca Ali, Nazlı olduğunu söylüyor. Ali’nin Nazlı’ya aşık olduğunu duyan Ferman çok şaşırıyor.

İşte Mucize Doktor 22. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/MambZQnZIZo

MUCİZE DOKTOR 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferman, ölüm kalım savaşı verirken onun asistanları var güçleriyle hastalara müdahale etmeye devam ediyor. Ali, hamile olan bir hastanın fazla bağırmasından önce rahatsız oluyor. Sonra kadının bebeği dünyaya geliyor. Akciyerlerine pislik dolan bebeği hayata döndürmeyi başarıyor.

Dışarıda karısını ve bebeğinden haber alamayan babayı Selvi hemşire sakinleştiriyor. Adam, bebeğinin sesini duyunca rahatlıyor. Ferman, artık ölmek üzere olduğunu düşünüp önce Nazlı’dan bir kağıt kalem istiyor ve Ali’ye bir not yazıyor. Ona bu notu verip sonra okumasını istiyor. Sonra Beliz’i görüntülü arayıp ona hiç ‘Seni Seviyorum’ demediğini için üzüldüğünü ve onu çok sevdiğini söyleyerek veda ediyor.

Ali, bisikletine binip şuursuzca giderken yere düşüyor ve Ferman’ın kendisine verdiği mektubu alıp okuyor. Ferman, mektupta birini çok sevmenin bazen lanet gibi bir şey olduğunu, ama gerçek sevginin iyileştirdiğini, onun kendisini iyileştirdiğini, ona hayallerini miras bıraktığını ve bu ülkenin en iyi cerrahı olmadan çekip gitmemesini, kalbi de kırılsa, karşısına kendisi gibi biride çıksa bu sözlerini hatırlamasını yazmıştır.

 Mucize Doktor 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Beliz Ali’den Bir Mucize Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler