Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey ile Yıldız'ın...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey ile Yıldız’ın Tatili Kavgalı Bitiyor!

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, Yıldız’ı istemek için hazırlanıyor. Yıldız, yıllardır beklediği Kuzey’e kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Sefer ise kız mı yoksa erkek tarafından mı olacağını tam olarak bilemiyor. Pembe’de Cihan’dan romantik bir evlenme teklifi alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kapadokya’ya giden Kuzey ile Yıldız’ın tatili kavgalı bitiyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey ile Yıldız’ın Tatili Kavgalı Bitiyor!

Kuzey Yıldızı ilk Aşk 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey’in ailesi Yıldız’ın ailesine kız istemek için gidiyor. İki aile bir birleriyle atışmaya başlıyor. Kavga çıkmasın diye herkes laf atışmalarına gülüp geçiyor. Yıldız ise kahveleri götürürken Kuzey’e bakmamak için büyük caba sarf ediyor. Herkes bir araya gelip Kapadokya’ya tatile gitmeye karar veriyor. Kuzey, Yıldız’la dans ederken adamın birinden Yıldız’ı kıskanıp kavga çıkarıyor. Poyraz’da Kamer’i kıskanıp kavga çıkarıyor.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 20. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Sefer’le Yıldız, Kuzey’i yaralı bir şekilde bulur. Ancak o işin gırgırındadır ve Yıldız’a yarasının yeri yerine kalbini gösterir. Sefer ile Yıldız, Kuzey’i alıp eve getirir. O sırada polisler gelir ve Yaşar, Kuzey’i vurduğu silahı Poyraz’ın eline verip onun vurduğunu söyler. Kuzey’in ailesi onun Yıldız’la görüşmesini yasaklar. Yıldız’ın ailesinde onu Kuzey’le görüşmesini yasaklar. Hatta bu durum Poyraz’la Kamer’in ilişkisini de etkiler.

Evlenmek üzere olan Kamer ile Poyraz da bir birlerine hasret kalır. Şule’nin şikayetiyle Nahide ile Pembe hapse girer. Sefer, karısının hasretiyle yanarken ondan gelen telefonla serbest kalacağını öğrenir ve Nahide’yi davul zurna ile karşılar. Cihan doktor ise Pembe’yi almak için bekler. Ancak Pembe onunla gitmeyeceğini söyler.

Kuzey, Gökçe ile Mine’nin yanına gidip onlara nasıl kendisini atlatıp Emin ile Ömer’le görüştüklerini sorar. Kızlar önce afallasa da babasının Yıldız’la görüşmek için onlardan yardım istediğini anlar. Ordu’da bir dağ tesisinin olduğunu öğrenen Kuzey, Yıldız’ı alıp oraya götürür. Yıldız evdekilere, Fatma’da kalacağını söyler.

Sefer’de Nahide’ye süpriz yapar ve onu aynı tesise götürür. Orada Kuzey’in arabasını tanıyan Sefer önce, Kuzey’in Yıldız’ı aldattığını düşünür. Oraya gittiklerinde işin iç yüzünü anlar. Ama Kuzey’in annesi ve babası onun yerini öğrenip gelir. Kuzey ile babasının arası bir kez daha bozulur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı İstemeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler