Ana SayfaDizilerZümrütüanka 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Amcasının Tüm Pisliklerini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Amcasının Tüm Pisliklerini Öğreniyor!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Zümrütüanka 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azimet, Serhat’ı Zümrüt’le evlenmekten vazgeçirmeye çalışır. Zümrüt’ün babası ise kızının Serhat’la evlendiğini duyunca onu evlatlıktan ret eder. Azimet, Zümrüt’ü iffetsizlikle suçlar. Abbas’ın tacizlerine dayanamayan Zümrüt onu bıçaklar. Dizinin yeni fragmanında Serhat, amcasının tüm pisliklerini öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Amcasının Tüm Pisliklerini Öğreniyor!

Zümrütüanka 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Serhat, Zümrüt’ü ailesinden istemeye gidileceğini söylüyor. Azimet ise buna karşı çıkıyor. Zümrüt”ün gelinliğindeki kanı gösteren Azimet,ona  istediği kadar yıkansa da o kanı çıkaramayacağını söylüyor. Serhat, amcasının bir genç kızının onun yüzünden intihar ettiğini öğreniyor. Zümrüt üzerinde de planları olduğunu bilen Serhat, amcasının karşısına çıkarak ondan ailesinden uzak durmasını istiyor.

İşte Zümrütüanka 3. bölüm 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ülfet, olanlardan habersiz eve eşya alır. Eşyaları taşıyanlardan Adil’in öldürüldüğünü öğrenir. Cenaze kalktıktan sonra Azimet, Zümrüt’ün tüm çeyizini bahçede yakıp onu mahsene kapatır ve ona bir urgan verip kendisini asmasını söyler. Serhat. eve geldiğinde durumu öğrenip Zümrüt tam kendini asacakken kurtarır.

Serhat, Zümrüt’ü alıp ailesinin evine götürüp bırakır. Annesinin yaptıklarına dayanamayan Zümrüt evi terk eder. Gideceği yeri olamayan Zümrüt arkadaşının evine gider ancak oradan da kapı dışarı edilir. Abbas Zümrüt’ün peşine düşer ve Zümrüt’ün kız kardeşinden onun olabileceği yeri öğrenip onu otelinin kral dairesine götürür.

Nevcihan ise kocasını Zümrüt’ten kıskanmaya başlar. Serhat, amcasının Zümrüt’ü otele yerleştirdiğini öğrenince oraya gidip onu alarak Antep’e arkadaşının yanına gönderir. Abbas, Ülfet’e para verir ve Zümrüt’ün yerini öğrenerek onu almaları için adamlarını Antep’e gönderir. Serhat, amcasının Zümrüt’ü arkadaşının evinden alıp kaçırttığını öğrenir ve arabanın önünü kesip Abbas’ın adamlarını ayaklarından vurur.

Zümrüt’e para veren Serhat, ondan uzaklara gitmesini ister. Ancak Zümrüt, silahı alıp göğsüne dayar ve Serhat’dan kendisini öldürmesini ister. Abbas, abisinin ölmeden önce şirketteki ve konaktaki hisselerini Zümrüt’e verdiğini öğrenir. Zümrüt’ün töre gereği 16 yaşındaki oğluyla evlenmesi gerektiğini açıklar. Abbas, Zümrüt’ü beklerden Serhat eve gelir ve herkesin toplanmasını ister. Herkes toplandığında töre gereği evin en büyük bekar erkeği olarak Zümrüt’le evleneceğini açıklar.

Zümrütüanka 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zümrüt Şimdide Hapse Mi Girecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler