Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Bedel Ödetmeye Ant...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Bedel Ödetmeye Ant İçiyor!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 54. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Behice, Fekeli’yi evde hareketsiz yerde yatarken buluyor ve hemen hastaneyi arıyor. Yılmaz, en son babasının yanında Hünkar’ın olduğunu duyunca Yamanlar konağını basıyor. Müjgan’ın psikolojisi iyice bozuluyor. Sürekli gözleriyle Züleyha’yı takip ediyor. Yılmaz’ın arabasında bulduğu eşarbı Züleyha’nın sanıp Demir’in karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Demir, bedel ödetmeye ant içiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Bedel Ödetmeye Ant İçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Fekeli Yılmaz ve Müjgan’dan artık bıkıyor. Onların kendisi ve ailesiyle uğraşmasına şimdiye kadar sessiz kalan Demir, kendisine yapılanların bedelini teker teker ödetmeye ant içiyor. Züleyha, Müjgan yüzünden yine zan altında kalıyor. Züleyha’ya ne oldu bilinmiyor ama Yılmaz onu teselli ediyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1225529121004015616

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 54. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Behice’ye telefondan Sabahattin yardın ediyor ve Fekeli’ye kalp masajı yaptırıyor. Fekeli, hastaneye kaldırılıyor. Yılmaz, babasının canını Behiye’nin kurtardığını öğrenince ona minnettar oluyor. Fekeli’yle en son Hünkar’ın görüştüğünü öğrenen Yılmaz, Yamanların konağını basıyor. Hünkar, Yılmaz’ın sesini duyunca Fekeli’nin ona bir şey anlattığını zannediyor.

Zor durumda kalan Hünkar, Müjgan’ın Demir’in şirketine gidip karısına sahip olmasını söylediğini Fekeli’ye anlatmak için gittiğini söylüyor. Bunu duyan Yılmaz, yerin dibine geçiyor. Müjgan ise lafı değiştirip Yılmaz’a açıklama yapmak istemiyor. Hünkar oğluna, aslında Behice’nin Ercüment’in ölümünü öğrenip kendisine tehditkar konuştuğu için Fekeli’nin yanına gittiğini söylüyor.

Yılmaz, eve giderken yolda Haminne’ye çarpıyor. Herkes kaybolan Haminne’yi ararken telefon çalıyor ve Züleyha açıyor telefonu. Yılmaz, Haminne’ye yolda çarptığını ve hastaneye götürdüğünü söylüyor. Müjgan, Yılmaz’ın Züleyha’yı aramasına da bozuluyor. Hatta Züleyha’nın yanına gidip kocasının neden onu aradığını soruyor.

Sabahattin, Jülide ile görüşmeye gidiyor. Orada Şermin’in darp davası açtığını öğreniyor. Sabahattin eğer kendisinin öyle bir şey yaptığına inanıyorsa hemen ondan ayrılabileceğini söylüyor. Jülide, Sabahattin’in karısından ayrılmasına kızının da üzülmüş olduğunu söylüyor. Sabahattin, hemen kızını telefonla arayıp Jülide hanımla konuşturuyor. O sırada da Şermin geliyor ve yalanı ortaya çıkıyor.

Naciye, Şermin’in Hatip’le Antalya’ya otele gezmeye gideceğini onun ağzından duyup üzerine yürüyor. Eve gidip Hatip’e ceza vermek için evdeki tüm eşyaları dağıtıyor. Züleyha, Adnan’ı Gülten’le birlikte hastaneye götürüyor. Müjgan gözleri dikip Züleyha’ya bakıp Yılmaz’la hala görüşüp görüşmediğin sorunca oda, artık sinirlenip görüştüklerini söylüyor.

Akşam Yılmaz eve geldiğinde arabadan bir şey almak için çıkan Müjgan, arabada bir eşarp bulurv e  Züleyha’ya ait olduğunu düşündüğü eşarbı kocasının arabasında bulduğunu çiftliğin ortasında haykırıyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 54. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Behice Hünkar’a Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler