Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre'yi Kurtarmak İçin Herkes Seferber...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’yi Kurtarmak İçin Herkes Seferber Oluyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Nedim ile Cenk’in kardeş olduğunu Cemre’nin öğrenmesi ve onun bu gerçeği diğerlerine söylemesi Şeniz’in zor olan hayatını daha da zorlaştıracağı için bir plan yapar. Şeniz, Cemre’ye oyun oynayarak onu kaçırtır. Cemre’nin ortadan kaybolmasıyla Seher yıkılır. Dizinin yeni fragmanında; Cemre’yi kurtarmak için herkes seferber oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cemre’yi Kurtarmak İçin Herkes Seferber Oluyor!

Zalim İstanbul 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, Cemre’nin kaçırılmasıyla onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlar. Babasını arayıp onun daha önce sorduğu soruya cevap verir ve ona Cemre’yi çok sevdiğini söyler. Nedim dahil herkes Cemre’yi kurtarmak için elinden geleni yapar. Cihan, Damla’yla ablasını bulmak için gittiği yolda kaza geçirir. Şeniz, Cemre’yi susturmak için öldürmek istiyor ancak bilmediği şey ise bu sırrı Doktor Oya’nın da bildiğidir.

İşte Zalim İstanbul 30. bölüm 2. fragmanı..

https://youtu.be/pHP7rr_ULks

ZALİM İSTANBUL 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Nedim, akşam yemeğinde herkesi toplayıp bir açıklama yapacağını söyler. Agah, masadaki yerini Nedim’e gösterip onun bunu istediğini yerine oturabileceğini söyler. Yeni tanıştığı bir kişiyle yeni iş yapacak Nedim onu yemeğe davet eder. Bu durum Cenk’in hoşuna gitmede babasının ne karar vereceğini bekler. Cemre ile Cenk boşanmaya karar verir. Cenk’te kabul edip ikili protokolü imzalar. Nedim amcasını hiç bir işe karıştırmadan büyük bir ihale alır.

Şeniz, otelde kalmaya devam ediyor ve köşke geri dönmenin yeni yollarını arar. Dikişlerini makasla kesip oğlunu arayıp dikişlerinin açıldığını söyler. Cemre, doktor Oya’nın odasından aldığı DNA test sonucuyla Nedim ile Cenk’in kardeş olduğunu öğrenir. Şeniz’in yarasını pansuman etmeye giden Ceren ona, dikişleri iyi kesmiş olduğunu bıçağı da karın boşluğuna sapladığını anladığını söyler. Nedim, aldığı ihaleyi kutlamak için bir davet düzenler.

Agah, Cenk’le birlikte davete katılır. Cemre’de Şeniz’e o davette herkese Nedim’le Cenk’in kardeş olduğunu açıklamasını yoksa kendisinin açıklayacağını söyleyip onu tehdit eder. Agah davette mikrofonu alıp artık işlerden elini çektiğini ve hisselerini bundan sonra oğlu Cenk’in yöneteceğini açıklar. Şeniz’de bir konuşma yapar ama Cemre’nin istediği açıklamayı yapmaz. O sırada bir kadın gelip kocasının fenalaştığını söyleyip Cemre’yi dışarı çıkar. Bayıltılan Cemre kaçırılır.

 Zalim İstanbul 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Cemre’yi Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler