Ana SayfaDizilerRamo 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo'yu İlk Öldürme Girişimi Sibel'den Geliyor!

İlgili Postlar

Ramo 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo’yu İlk Öldürme Girişimi Sibel’den Geliyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo, merakla beklenen yeni bölümüyle 11 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde: Ramo abisi Hasan’ı, Ceyhan’ın kurduğu pusudan kurtarmak için büyük bir çatışmaya girer. Bu savaşın bitmeyeceğini bilen Ramo, savaşı başlatır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ramo’yu ilk öldürme girişimi ise Sibel’den geliyor ve onu bıçaklıyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo’yu İlk Öldürme Girişimi Sibel’den Geliyor!

Ramo dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Fatoş, Neco’nun tacizine uğruyor. Yavuz ise Fidan’ı elde etmeye çalışıyor. Sibel, gizli tüneli buluyor. Boz, yaşıyor mu bilinmez ama nehirden çıkarılıyor. Ramo, nasıl olsa geleceklerini ve bu savaşın bitmeyeceğini bildiğini için önce kendilerinin ta ki Adana’yı alana kadar savaşı başlatacağını açıklıyor. Sibel ise, Ramo’ya yakınlaşıp onu bıçaklıyor.

İşte Ramo 5. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 4. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Sibel, babasının intikamını Ramo’dan alabilmek için fırsat kolar. Evin içinde araştırma yapıp gizli tüneli bulmaya çalışır. Ramo’nun halası Yavuz ile buluşup ondan bir şeyler öğrenmeye çalışır. Neco, Fatoş’u kızdırmak için ona bir gecelik alıp hediye eder. Fatoş hediyeyi görünce onu odasından kovar. Boz’un hasretine dayanamayan Fatoş ona mesaj gönderir.

Onu öylece bıraktığı için üzgün olduğunu yazan Fatoş Boz’u evin arka bahçesine çağırır. Boz, aldığı mesajla evin arka bahçesine gider ancak Neco’ya yakalanır. Neco, adamlarına Boz’u fena bir şekilde dövdürür. Boz’un kendisinden geçtiği anda Halef gelir ve onu kendisinin halledeceğini söyler. Adamlarıyla birlikte Boz’u götürüp nehre atar.

Boz oradan sağ salim kurtulabilecek mi? bilinmez. Fatoş’la Neco’nun nikahları kıyılır. Cavidan, Ramo’nun evleneceğini duyup evin önünde rezalet çıkarır. Ramo’nun Cavidan ile ilişkisi olduğunu öğrenen Sibel, bu duruma biraz bozulur. Sibel’le Ramo’nun nikahları kıyıldıktan sonra mahalleye Ceyhan gelir. Ramo’ya silahını doğrultur.

Ceyhan, onun canını değil kardeşe kardeş deyip pusu kurduğu yerde Hasan’ın görüntülerini Ramo’ya izletir. Hasan, kendisine kurulan pusudan habersiz Fatoş’tan gelen mesaj üzerine oraya gitmiştir. Fatoş’u aradığında pusuya düştüğünün farkına varır.

 Ramo 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Geçmişi Bir Kenara Bırakıp Karım Olabilecek Misin’?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler