Ana SayfaDizilerYasak Elma 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit'ten Boşanıyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’ten Boşanıyor Mu?

Yasak Elma 67. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi ve izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Halit’le Leyla görüşmeye devam ediyor. Leyla, Yıldız’ın doğum günü partisi verdiğini ve Halit’in ona mücevher aldığını öğrenince ne yapıp ediyor partiyi iptal ettiriyor. Zerrin gitmeden önce Yıldız’a, Halit’in onu aldattığını tahmin ettiğini söylüyor. Yıldız, Halit’i takip edip Leyla’yla ikisini aynı evde basıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yıldız Halit’ten boşanıyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Halit’ten Boşanıyor Mu?

Yasak Elma 68. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit’le Yıldız evde birbirlerine giriyor. Yıldız çocuğunu da alıp evden gideceğini söyleyince Halit ona engel olmaya çalışıyor. Evdeki çıkan kavgadan sonra Halit’in çocukları da babasını suçluyor. Yıldız, şirkete gidip herkesin içinde Leyla’nın saçını başını yoluyor. Sonra soluğu Halit’ten boşanmak için mahkemede alıyor.

İşte Yasak Elma 68. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 67. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla, Yıldız’ı Halit’ten kıskanmaya başlıyor. Birde Yıldız’ın doğum günü partisi vereceğini ve Halit’in ona mücevher aldığını görünce kıskançlıktan deliye dönüyor. Şahika, Leyla’yla konuşup bunlara alışması gerektiğini ve beklemesini söylüyor. Ancak Leyla Halit’e eşyalarını toplayıp evden ayrılacağını söylüyor.

Halit, evde hiç yoktan bir kavga çıkarıp Yıldız’ın üzerine yürüyor. Evdekiler Yıldız’ın hiç suçu olmadığını anlayıp onu sakinleştirmeye çalışıyor. Zerrin, bu yaşananları daha önce yaşadığı için Halit’i Yıldız’ı aldattığından emin oluyor. Öte yandan Nadir, Kaya ile Ender’e bir balayı tatili hediye ediyor.

Caner Leyla’nın oturduğu evi öğreniyor. Ertesi günü evin Halit’e ait olduğunu öğrenip ablasına söylüyor. Ender, Yıldız’ı arayıp Halit’in onu aldattığını anlatmayı düşünüyor ama buluştuklarında anlatamıyor. Tatile gitmek için hazırlanan Ender pasaportunu bulamıyor ve tatil iptal oluyor. Şahika, abisiyle Ender’in baş başa tatile gitmelerini engellemek için Ender’in pasaportunu ortadan kaybetmiştir.

Zerrin, gitmeden önce Yıldız’la konuşuyor ve ona Halit’in onu aldattığından emin olduğunu ama kim olduğunu bilmediğini söylüyor. Yıldız, önce Halit’i arayıp bir gün önce olanlar için ondan özür diliyor. Rahatlayan Halit, akşam yabancı misafirleriyle yemeğe gideceğini söylüyor. Yıldız, Halit’i bir eve girerken görüyor. Gidip kapıyı çalıyor ve karşısında Leyla’yı görüyor.

Yasak Elma 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’le Leyla’yı Aynı Evde Basıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler