Ana SayfaDizilerBabil 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İşler İyice Tehlikeli Bir Hal Almaya...

İlgili Postlar

Babil 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İşler İyice Tehlikeli Bir Hal Almaya Başlıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Babil 4. yeni bölümüyle 7 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; İrfan, 8 yıl aradan sonra İlay ile ilk kez karşılaşır. Süleyman, İlay’ın İrfan’ın şirketine yatırım yapmasına karşı çıkar ama Kudret’in yaptıklarını öğrendikten sonra kabul eder. Hatta onlara şirkette ofis bile vermek ister. Öte yandan Eda, İrfan’ın İlay’la tekrar görüşmeye başladığını düşünüp önce eve sonra Süleyman’ın şirketine baskın yapar. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşler iyice tehlikeli bir hal almaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2020

İşler İyice Tehlikeli Bir Hal Almaya Başlıyor!

Babil 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Eda, İrfan’ın İlay ile görüştüğünü öğrendikten sonra kıskançlık krizlerine giriyor. İrfan, ne yaparsan yap o parayı bulmasını istediğini Eda’ya hatırlatıyor. Eda ise o kadının çevresinde olacağını bilse bunu istemeyeceğini söylüyor. İlay’ın da olduğu toplantıya giden Eda, İrfan’ı öpüp onu kıskandırmaya çalışıyor. Eda’nın kıskançlığıyla birlikte Egemen Süleyman’ın her şeyi öğrenmesinden endişeleniyor. Ama İlay, her şeyi göze alıyor. İşler pek İrfan’ın tahmin ettiği gibi gitmiyor.

İşte Babil 4. bölüm 1. fragmanı…

BABİL 3. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, Süleyman’a para vermek için gittiğinde Hakan’ın Ayşe’ye askıntı olduğunu görür. Parayı verip çıktıktan sonra İrfan geri dönüp Ayşe’ye Hakan’a dikkat etmesi konusunda onu uyarır. İrfan’ın arkasından koşan Ayşe, sesini ona duyuramaz ve onun hakkında bilgi toplamaya başlar. Kudret’in İlay’a yaptıklarını öğrenen Süleyman, onun çok sevdiği köpeğini saklar.

Kudret, bunun üzerine İlay’ı araştırıp onun bir kız kardeşi olduğunu ve onunda patronunun damadıyla ilişkisi olduğunu öğrenir. Evli adamla onun fotoğraflarını adamın karısına gönderir. Hamile olan kadınla İlay’ın kız kardeşi tartışırken kadın merdivenlerden yuvarlanıp düşer. İlay’ın kız kardeşi ablasının evine gidip onun yüzünden başına gelenleri anlatır.

Süleyman olanları duyunca Kudret’in sakladığı köpeğini öldürtür. Bu arada İrfan’ı lojmandan atarlar. Mecburen Eda’nın ablasının evinde kalmaya başlarlar. Egemen ile İrfan, lüks bir mekana yatla gidip oradaki konuşmalarıyla oradaki zenginlerin dikkatini çekmeyi başarırlar. Süleyman, tanığı zengin kişiyle İrfan’la Egemen’in aynı masada oturduklarının haberini alıp İlay’la birlikte oraya gider. Orada İlay bir fırsatını bulup İrfan’a not verir ve buluşmak ister.

Eda, İrfan’ın bir kağıdı okuyup tuvalete yırtıp attığını görür ve ondan şüphelenmeye başlar. Onun tek korkusu İlay’la İrfan’ı evlenmek üzereyken ayırdığının anlaşılmasıdır. İrfan, İlay’la görüşür ve onun verdiği bir çanta dolusu parayı ret eder. Hatta Süleyman’ın metresi olduğu için onu aşağılar.

Süleyman, tüm olaylardan sonra İlay’ın parasını şirkete yatırmasını kabul eder. Hatta şirkette bir ofis verip gözlerinin önünde çalışmalarını ister. Ancak İrfan bu teklifi ret eder. Eda ise İlay’la konuşmak için aynı şirkete gider. Süleyman, Ayşe tarafından dövülen ve hastaneye kaldırılan Hakan’ın yanına giderken kapıda Eda ile karşılaşır.

 Babil 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda’nın Kıskançlığı Ortalığı Karıştıracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler