Ana SayfaDizilerSıfır Bir’in Yaratıcılarından Yeni Bir Adalet Hikayesi! “Sokağın Çocukları” BluTV’de

İlgili Postlar

Sıfır Bir’in Yaratıcılarından Yeni Bir Adalet Hikayesi! “Sokağın Çocukları” BluTV’de

Sıfır Bir’in yaratıcılarından yeni bir adalet hikayesi! “Sokağın Çocukları” BluTV’de. Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV, özel yapımı Sokağın Çocukları’nı seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. BluTV’nin merakla beklenen özel yapımı “Sokağın Çocukları”nın tanıtım videosu yayılandı. İşte dizi hakkında tüm detaylar;

SıfırBir’in Yaratıcılarının Yeni Dizisi Sokağın Çocukları BluTV’de

Türkiye’nin en sevilen dijital dizi ve film platformu olan BluTv bir kez daha çok özel bir yapım üzerinde çalışıyor. Özel yapımlarıyla Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da beğenilen projeler ev sahipliği yapan platformun yeni dizisinde Sıfır Bir yaratıcılarının imzası var. Yakında BluTv’de izleyicisiyle buluşacak olan dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Fenomen İnternet Dizisi “Sıfır Bir” artık BluTV’de!

Sıfır Bir Yönetmeni Bir Kez Daha Yönetmen Koltuğunda

“Bir adalet hikayesi” olarak nitelendirilen “Sokağın Çocukları” dizisinin yönetmen koltuğunda Sıfır Bir dizisinin sevilen yönetmeni Kadri Beran Taşkın oturuyor. Çekim yöntemleriyle adından büyük bir övgüyle söz ettiren Kadri Beran Taşkın “Sokağın Çocukları”nda da aynı başarısını devam ettirmiş gibi duruyor.

Dizinin Konusu

Sıfır Bir dizinin senaryo ekibinin kaleme aldığı Sokağın Çocukları, hikayesiyle izleyicisini ekran başına kitleyecek. Yaşadıkları zorlu dünyalarında hayata tutunma ve kendilerini var etme mücadelesi veren, zorluklarla savaşarak büyümeye çalışan gençlerin hikayesini konu alan dizi “Adalet nedir?”, “Bir genç sokakta nasıl ayakta kalır?” gri karakterler üzerinden mercek tutuyor. Kanunların yetersiz kaldığını düşündükleri bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin öyküsünü anlatan Sokağın Çocukları, 6 Şubat Perşembe günü BluTV’de başlıyor.

Sıfır Bir’in Yaratıcılarından Yeni Bir Adalet Hikayesi! “Sokağın Çocukları” BluTV’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler