Ana SayfaDizilerZemheri 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze'nin Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Zemheri 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze’nin Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizilerinden Zemheri, merakla beklenen 5. yeni bölümüyle 12 şubat çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ertan, Firuze’den hoşlanmaya başlar. Firuze, Ayaz’ın kendisinden bir şeyler sakladığından artık emindir. Ertan, Yaşar’ı hapiste ziyaret edip ondan suçu üstlenmesini ister. Ancak Yaşar kabul etmeyince onu, çocuklarıyla tehdit eder. Yaşar’ın Firuze isimli bir kızı olduğunu öğrenen Ertan, onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında Firuze’nin kim olduğu ortaya çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Firuze’nin Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Zemheri 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Firuze Ayaz’ın kendisinden sakladığı büyük bir sırrı olduğundan ve hala kendisini sevdiğini anlıyor. Ertan, Firuze’nin Yaşar’ın kızı olduğundan şüphelenip evini buluyor ve Aliye ile karşılaşıyor. Paradan başka hiçbir şeye önem vermeyen Aliye kızını deşifre edecek mi? Berrak, Ayaz’ın eşyalarının arasından yere düşen Firuze’nin nişanlısı ile çekilmiş fotoğrafı görecek mi?

İşte Zemheri 5. bölüm 1. fragmanı….

ZEMHERİ 4. BÖLÜM ÖZETİ! 

Firuze, Ayaz’ı şirketin terasında yakalAr ve ona neden söz verip gelmediğinin hesabını sorar. Projeyi tamamlayamayan Firuze, Ertan’la konuşmaya gittiğinde projenin onun masasında hazır olduğunu görür. Ayaz, projeyi hazırlayıp onun adına Ertan’ın masasına koymuştur. İkili birlikte çalışmaya başlar. Ertan, Firuze ile Ayaz arasındaki gerginliğin sebebinin ne olduğunu anlamaya çalışır.

Ertan, kazada hayatının kaybedenlerin ailelerine ev vereceğini söylemek için mahalleye Firuze ile gitmeye karar verir. Bunu öğrenen Ayaz, Firuze’nin oraya gitmesini engellemek için Berrak’la evlendikten sonra oturacakları evi gezmeye onu da çağırır. Orada Ayaz’ın annesi Firuze’nin kim olduğunu anlar. Ertan, Firuze’nin kendisinden habersiz bir yere gittiğini öğrenince sinirlenip onu almaya gelir.

Firuze gitmeden Ayaz, ona mesaj çekip Ertan’ın onu mahalleye götürdüğünü o arabadan inmesini haber verir. Ama Firuze mesajı çok geç okur. Ertan, Firuze’yi yemeğe davet eder. Hatta ona giymesi için kırmızı bir elbise gönderir. Firuze, Ayaz’la son kez konuşmak için bir araya gelir ve kendisinden sakladığı bir şeyin olduğunu bildiğini söyleyip açıklama yapmasını ister.

Ama Ayaz, ona anlatamayacağını söyler. Ertan ise Yaşar’ın yanına gidip kazayı üstlenmesi için ifade vermesini ister. Yaşar asla öyle bir şey yapamayacağını söyleyince onu çocuklarıyla tehdit eder. O sırada Yaşar’ın ağzından Firuze ismini duyar ve onun kim olduğunu araştırmaya başlar.

Zemheri 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertan Firuze’nin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler