Ana SayfaDizilerZemheri 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertan Firuze'nin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Zemheri 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ertan Firuze’nin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Show Tv’nin yeni dizilerinden Zemheri 4. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ertan, Firuze’den hoşlanmaya başlıyor. Firuze, Ayaz’ın kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Ertan, Yaşar’ı hapiste ziyaret edip ondan suçu üstlenmesini istiyor. Ancak Yaşar kabul etmeyince onu, çocuklarıyla tehdit ediyor. Yaşar’ın Firuze isimli bir kızı olduğunu öğrenen Ertan, onun hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Ertan Firuze’nin kim olduğunu öğrenecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Ertan Firuze’nin Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Zemheri 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Firuze, son ana kadar Ayaz’ın ifade vermeye gelmesi için bekliyor. Onu annesiyle birlikte adliyenin önünde gören Firuze, Ayaz’ın arkasından koşuyor ancak sesini duyuramıyor. Yaşar, tekrar tutuklanıp hapse atılıyor. Ertan, Firuze’den bir proje hazırlamasını istiyor ve üç gün içinde projeyi masasında görmek istediğini söylüyor.

ZEMHERİ 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuze, Ayaz’ı şirketin terasında yakalıyor ve ona neden söz verip gelmediğinin hesabını soruyor. Projeyi tamamlayamayan Firuze, Ertan’la konuşmaya gittiğinde projenin onun masasında hazır olduğunu görüyor. Ayaz, projeyi hazırlayıp onun adına Ertan’ın masasına koymuştur. İkili birlikte çalışmaya başlıyor. Ertan, Firuze ile Ayaz arasındaki gerginliğin sebebinin ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

Ertan, kazada hayatının kaybedenlerin ailelerine ev vereceğini söylemek için mahalleye Firuze ile gitmeye karar veriyor. Bunu öğrenen Ayaz, Firuze’nin oraya gitmesini engellemek için Berrak’la evlendikten sonra oturacakları evi gezmeye onu da çağırıyor. Orada Ayaz’ın annesi Firuze’nin kim olduğunu anlıyor. Ertan, Firuze’nin kendisinden habersiz bir yere gittiğini öğrenince sinirlenip onu almaya geliyor.

Firuze gitmeden Ayaz, ona mesaj çekip Ertan’ın onu mahalleye götürdüğünü o arabadan inmesini yazıyor. Ama Firuze mesajı çok geç okuyor. Ertan, Firuze’yi yemeğe davet ediyor. Hatta ona kırmızı bir elbise gönderiyor. Firuze, Ayaz’la son kez konuşmak için bir araya geliyor ve kendisinden sakladığı bir şeyin olduğunu bildiğini söyleyip açıklama yapmasını istiyor.

Ama Ayaz, ona anlatamayacağını söylüyor. Ertan ise Yaşar’ın yanına gidip kazayı üstlenmesi için ifade vermesini istiyor. Yaşar asla öyle bir şey yapamayacağını söyleyince onu çocuklarıyla tehdit ediyor. O sırada Yaşar’ın ağzından Firuze ismini duyuyor ve onun kim olduğunu araştırmaya başlıyor.

Zemheri 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berrak İle Ertan’ın Gözünden Bir Şey Kaçmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler