Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Boşanmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Boşanmaktan Vazgeçiyor!

Tv 8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 5. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mehdi, hapiste Zeynep’in Faruk’la gittiğini düşüyor. Ancak Zeynep, onu kurtarmak için avukatıyla görüşüyor. Bunu öğrenen Mehdi çok mutlu oluyor. Zeynep, annesiyle babasına Mehdi’yle boşanacaklarını söylüyor. Mehdi ise Kibrit’i alabilmek için Zeynep’in kalmasını istiyor. Zeynep Mehdi’yle boşanmaktan vazgeçiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Boşanmaktan Vazgeçiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Faruk, karşısında Zeynep’i görünce çok mutlu oluyor. Ancak onun yüzüğü vermek için geldiğini öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Mehdi ise hapiste Kibrit’i nasıl kurtaracağının çarelerini düşünüyor. Zeynep, ailesinin yanına gidip onların toparlanmalarını Mehdi ile boşanacaklarını söylüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep’in annesiyle babası kızlarının Mehdi tarafından defalarca kovulduğunu öğrenince eşyalarını toplamaya başlıyor. Müjgan ise kardeşinin başına gelenlerden Zeynep’i suçluyor. Zeynep, artık onun karşısında susmaktan vazgeçiyor ve ilk kez kendisini savunuyor. Mehdi, mahkemeye çıkıyor ve suçsuz olduğu anlaşılıyor.

Kibrit ise çocuk esirgeme kurumunda babası bildiği Mehdi’nin kendisini kurtarmasını bekliyor. Bu arada Benal, Mehdi’den hamile kaldığını öğreniyor. Nuh, Emine’nin yanına gidip ondan Zeynep’le Mehdi’yi bir araya getirip barıştırmak için yardım istiyor. Emine, Zeynep’i ikna edip birlikte dışarı çıkıyor. Zeynep, Mehdi’yle Nuh’u da orada görünce bunun bir plan olduğunu anlıyor.

Hep birlikte lüks bir mekana eğlenmeye gidiyorlar. Orada Ekrem ile başka bir kadını birlikte görüyorlar. Ekrem’in başka bir kadınla ilişkisi vardır ve o kadından bir de kızı vardır. Nermin’in ise bunlardan haberi yoktur. Ertesi gün Zeynep Kibrit’i görmeye gidiyor. Oraya gelen Mehdi Zeynep’e aile olmayı becerebilselerdi Kibrit’i çıkarıp yanlarına alabileceklerini söylüyor.

Zeynep, Mehdi’ye kendisine defalarca kez git dediğini hatırlatıyor. Mehdi, Zeynep’e ‘Gitme Kal’ diyor. Zeynep, onun ağzından böyle bir şey duyduğu için şaşırıyor önce ama Kibrit için kalmayı kabul ediyor. Mehdi Zeynep’in bu kararı karşısında çok mutlu oluyor ve ona ilk kez sarılıyor.

 Doğduğun Ev Kaderindir 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kibrit’e Aile Olmayı Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler