Ana SayfaDizilerAfili Aşk 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Arasında Savaş...

İlgili Postlar

Afili Aşk 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Arasında Savaş Yeni Başlıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 32. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe, istemeye istemeye de olsa Ömer’le sözleniyor. Kerem ise onun daha boşandıktan hemen sonra sözlenmesine misirleme olarak Ceyda’nın yanına gidip onunla birlikte olmayı istediğini söylüyor. Ceyda, Ayşe’ye karşı bir savaş kazanmış edasıyla Kerem’le yakınlaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşe ile Kerem arasında savaş yeni başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ayşe İle Kerem Arasında Savaş Yeni Başlıyor!

Afili Aşk 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, Kerem ile Ceyda’nın yakınlaştığını görüyor ve kıskançlığını bastırmak için karşı atak geliştirmeye başlıyor. Volkan Gonca’ya sevgililer gününde bir süpriz hazırlayıp bir dağ evi kiralıyor. Gonca Ayşe’yi de oraya çağırıyor. Volkan’da Kerem’i çağırınca işler karışıyor. Tatil günü geldiğinde Ayşe Ömer ile oraya gidiyor. Kerem’de Ceyda ile birlikte gidiyor.

İşte Afili Aşk 33. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/BLKXUvpxvaw

AFİLİ AŞK 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Kerem’in kendisini kıskandığı için sözleneceği gün kapısına geldiğini düşünürken büyük hayal kırıklığına uğruyor. Kerem, elindeki sözleşmeyi gösterip, onun kendisinden habersiz hiçbir şey yapamayacağını eğer yaparsa, sözleşmenin fes olacağını söylüyor. O sırada Rıza, Ayşe’yi Ömer’e verdiğini açıklıyor.

Kerem, şirkette Ayşe’yi yıldırma operasyonlarına başlıyor. Ayşe inatla şirkette kalmaya devam ediyor ve onu kıskandırmaya devam ediyor. Ömer ile Ayşe’nin çıktıkları akşam yemeğinde Kerem’le Ceyda’yı da oradadır. Ayşe, gördükleri karşısında iyice sinirlenmeye başlıyor. Ceyda, ikilinin bu durumundan istifade edip Kerem’in teklifini kabul ediyor.

İşler iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor. Ayşe ile Kerem, inatlarından vazgeçmiyor ve ilk hamleyi karşı taraftan bekliyor. Bakalım hala bir birini ikiliden hangisi önce pes edecek?

Afili Aşk 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Ceyda’yla Nişanlanıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler