Ana SayfaDizilerAfili Aşk 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem İnatlaşması Devam...

İlgili Postlar

Afili Aşk 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem İnatlaşması Devam Ediyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 33. yeni bölümüyle 12 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, Kerem ile Ceyda’nın yakınlaştığını görür ve kıskançlığını bastırmak için karşı atak geliştirmeye başlar. Volkan Gonca’ya sevgililer gününde bir süpriz hazırlayıp bir dağ evi kiralar. Gonca Ayşe’yi de oraya çağırır. Volkan’da Kerem’i çağırınca işler karışır. Tatil günü geldiğinde Ayşe ile Ömer ve Kerem ile Ceyda pişti olur. Dizinin yeni fragmanında Ayşe ile Kerem inatlaşması devam ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ayşe İle Kerem İnatlaşması Devam Ediyor!

Afili Aşk dizisinin 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ayşe, Ömer, Gonca ve Ceyda’nın aynı evde sevgililer günü geçirmek için bir araya gelir. Kerem, belli etmemeye çalışsa da Ayşe’yi Ömer’den kıskanır. Evde üç tane yatak odası vardır ve her çifte bir yatak odası düşer. Herkes odasına çekildiğinde ne Kerem Ceyda ile aynı yatak odasında kalacaktır. Ne de Ayşe Ömer ile aynı yatak odasında kalacaktır. İşte o zaman ikili bir kez daha birbirleriyle yüzleşecek vakitleri olur. Kerem Ayşe’ye, sonsuz aşkların masallarda olduğu bir hayal dünyasında yaşadığını söyler. Ayşe ise Kerem’e, o masallara da sonsuz aşka da inandığını söyler.

İşte Afili Aşk 33. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/aOaW6ymF74E

AFİLİ AŞK 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Kerem’in kendisini kıskandığı için sözleneceği gün kapısına geldiğini düşünürken büyük hayal kırıklığına uğrar. Kerem, elindeki sözleşmeyi gösterip, onun kendisinden habersiz hiçbir şey yapamayacağını eğer yaparsa, sözleşmenin fes olacağını söyler. O sırada Rıza, Ayşe’yi Ömer’e verdiğini açıklar.

Kerem, şirkette Ayşe’yi yıldırma operasyonlarına başlar. Ayşe inatla şirkette kalmaya devam eder ve onu kıskandırmaya devam eder. Ömer ile Ayşe’nin çıktıkları akşam yemeğinde Kerem’le Ceyda’yı da oradadır. Ayşe, gördükleri karşısında iyice sinirlenmeye başlar. Ceyda, ikilinin bu durumundan istifade edip Kerem’in teklifini kabul eder.

İşler iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Ayşe ile Kerem, inatlarından vazgeçmez ve ilk hamleyi Kerem’den bekler. Bakalım hala bir birini ikiliden hangisi önce pes edecek?

Afili Aşk 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Arasında Savaş Yeni Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler