Ana SayfaDizilerZümrütüanka 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Abbas'ı Bıçaklıyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zümrüt Abbas’ı Bıçaklıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Zümrütüanka 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Serhat, Zümrat’ün elinden tutup ailesine onun karısı olduğunu söyleyip ona iyi davranmalarını tembihliyor. Abbas, Nevbahar’dan boşanmak istiyor ve onu evden kovuyor. Serhat, Zümrüt’ü amcasının hazırladığı bağ evine götürüyor. Bunu duyan Abbas, Rüstem’i doldurup eline silah verip namusunu temizlemesini istiyor. Zümrüt, Adil’den kendisine kalan tüm mal varlığını Serhat’ın üzerine devredince Abbas, ondan hesap soruyor. Zümrüt ise Abbas’ı bıçaklıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Abbas’ı Bıçaklıyor!

Zümrütüanka 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abbas ile Nevbahar’ın kavgalarını duyan Zümrüt onların yanına gidiyor. Nevbahar’a akıl verip ona bir avukat tavsiye ediyor. Nevbahar. Zümrüt’ün bulduğu avukatla Abbas’ın yanına gidip boşanmaya kabul edeceğini ama tüm mal varlığının yarısını talep ettiğini söylüyor. Abbas tutuşmaya başlıyor.

ZÜMRÜTÜANKA 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serhat, şirkette çalışanların yanına gidip onlara yüzde otuz zam vereceğini. sigortasız çalışanların sigortalarının yapılacağını ve bayramlarda ikramiye alacaklarını söylüyor. Abbas, bunları öğrenince soluğu Serhat’ın yanında alıyor. Serhat, yanına gelen Saniye ile konuşuyor ve Abbas’ın onun kız kardeşinin ölümüne neden olduğunu öğreniyor.

Abbas, Saniye’nin evine gidip ondan af dileyip kömür ve yiyecek yardımı yapıyor. Giderken de adamlarına kızı dövmelerini söylüyor. Kız isteme oluyor. Ülfet, Zümrüt’ü verdiğini söyledikten sonra Azimet, onun kulağına eğilip oğlunun ölmeden önce mallarını kızının üstüne yürütmeseydi bu evliliği asla kabul etmeyeceğini söylüyor.

Saniye’nin dövüldüğünü öğrenen Serhat onun yanına gidiyor. Abbas’da Zümrüt’e Serhat’ın onu aldattığını söyleyip Saniye’nin evini gösteriyor. Zümrüt onları sarılırken görüp aralarında bir şey olduğunu zannediyor. Ülfet, erkesi gün gidip 72 tane senet imzalayıp lüks bir araba alıyor. Zümrüt ise nikahları kıyıldıktan sonra Adil’den kendisine kalan tüm mal varlığını Serhat’a devrettiğini açıklıyor.

Böylelikle yönetim kurulunda Serhat’ın sözünün geçeceğini öğrenen Abbas tutuşmaya başlıyor. Zümrüt ile Serhat, gerdeğe giriyor. Azimet’le Abbas, dışarıda beklemeye başlıyor. Serhat, odadan çıktıktan sonra Abbas, Zümrüt’ün odasına girip tüm malları Serhat’a verdiği için ondan hesap sorup üzerine yürüyor. Zümrüt’de eline geçirdiği bıçakla Abbas’ı yaralıyor.

Zümrütüanka 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serhat Amcasının Tüm Pisliklerini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler