Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tatile Çıktıklarına...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tatile Çıktıklarına Pişman Oluyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzey, Yıldız’ı babasından istemeye gidiyor. İki ailenin bir araya geldiği isteme töreninde her şey güzel giderken Yaşar’in Yıldız’ı vermeyeceğini açıklaması ortamı geriyor. Nahide, bir tatil planı yapıyor. Herkese iyi geleceğini düşündüğü tatil planı kavgayla bitiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yıldız, tatile çıktıklarına pişman oluyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız Tatile Çıktıklarına Pişman Oluyor!

Kuzey Yıldızı ilk Aşk 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız’a asılan kişiyi döven Kuzey’in başı belaya giriyor. Zübeyir’in adamları tarafından Sefer ile Kuzey dayak yiyor. Onları dövdüren Zübeyir onlarla aynı masaya oturup Nahide’ye asılıyor. Buna kayıtsız kalamayan Sefer, Zübeyir’e kafa atıyor. Zübeyir, onları mahsene kapatıyor. Yıldız, Ordu’dan çıktıklarına çok pişman oluyor.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 21. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dağ evinde Kuzey, Yıldız’la görüştüğü için arası bozuluyor. Yıldız, kendisi yüzünden yine Kuzey’in arasının bozulmasına çok üzülüyor. Ama Kuzey Yıldız’a, babasını ikna edip onu istemeye geleceğini söylüyor. Şimdi sıra aileleri ikna etmeye kalıyor. Yıldız, Kuzey’in babasının yanına gidip onun elini öpüyor ve iki aile arasındaki bu küslüğün artık bitmesini istiyor. Onları ikna ettikten sonra sıra Yıldız’ın ailesine geliyor.

Kuzey’in kızlarıyla birlikte Yaşar beyin yanına giden Kuzey, ondan kızını istemeye geleceğini ve kızlarının artık ona dede diyeceğini söylüyor. Yaşar, bunu kabul etmiyor. Ama onun babasının bu istemeye olayını kabul ettiğini duyunca yelkenleri suya indiriyor. Kuzey elinde çiçeklerle ailesiyle birlikte Yıldız’ı istemeye gidiyor. Yıldız, kahveleri verirken çok heyecanlanıyor ve Kuzey’in kahvesine tuz koyulmasına izin vermiyor.

Her şey çok iyi giderken kız isteme gerçekleşiyor. Çok ılımlı görünen Yaşar, Yıldız’ı Kuzey’e vermeyeceğini açıklıyor. Kamer’le Poyraz’ın ilişkisi de sallantıya giriyor. Nahide, bir tatil planı yapıyor. Hep birlikte Kapadokya’ya tatile gidiyorlar. Orada Yıldız’la Kuzey dans ediyor. Herşey çok güzel giderken, Kuzey, adamın Yıldız’a doğru kadeh kaldırdığını görüyor. Buna dayanamayan Kuzey, adamı dövüyor ama onun kimin olduğunu öğrenmesi gecikmiyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey ile Yıldız’ın Tatili Kavgalı Bitiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler