Ana SayfaDizilerHercai 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hazar İle Miran Gizli Anlaşma Yapıyor!

İlgili Postlar

Hercai 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hazar İle Miran Gizli Anlaşma Yapıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, annesine ait olan mektubu alıp babaannesinin karşısına çıkıp ondan hesap soruyor. Azize, başlıyor yalanları anlatmaya ama Sultan, Dilşah’ın o mektubu yazarken onun yanında olduğunu söylemesiyle işler başka bir hal alıyor. Elif’in düğünün olacağını öğrenen Azize Handan’dan torununu dışarı çıkarmasını istiyor . Ama Elif kendisi düğünden kaçıyor. Hazar ile Miran ise gizli bir anlaşma yapıyor.

Cuma Dizileri 2020

Hazar İle Miran Gizli Anlaşma Yapıyor!

Hercai dizisinin 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azize, Dilşah ile oğlunun birbirlerini çok sevdiğini onun böyle bir mektubu yazamayacağını söylerken Sultan araya giriyor. O mektubun doğru olduğunu Dilşah’ın kocasını sevmediğini ama kocasının onu sevdiğini söyleyince Miran biraz rahatlıyor.

HERCAİ 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan bu olaydan sonra artık babası ile Miran’ın düşmanlığının biteceği için içi çok rahatlıyor. Ancak iş tahmin ettiği gibi olmuyor. Miran, Hazar’a olan düşmanlığı devam edince Reyyan’la arası bozuluyor. Babaannesinin yalan söylediğini anlayan Miran, Hazar’ın hala masum olduğuna inanmıyor.

Azize, düştüğü bu durumdan kurtulmak için yeni planlar düşünmeye başlıyor. O sırada Nasuh ağa Hanife’den Azize’yi aramasını ve Elif ile Azat’ın düğünlerinin otelde olacağının haberini vermesini istiyor. Azize, düğünün evde olacağını anlıyor. Düğün günü Elif, iki aile arasındaki düşmanlığın bitmesinin yanı sıra gerçekten Azat’ı sevdiği için gelinliğini giyiyor.

Şadoğullarının konağında yapılacak düğüne Sultan ile Gönül’de geliyor. Azize, kapıya gelip Handan’ı dışarı çağırıp ondan Elif’i kendisine getirmesini istiyor. Handan, kendisini ve ailesini tehdit eden Azize’nin sözlerine pek itibar etmiyor. Reyyan’ın gözleri ise Miran’ı arıyor. Gönül Reyyan’a, Miran’ın gelmeyeceğini söylüyor. Reyyan bu sefer Miran’la arasındaki her şeyin bittiğini düşünmeye başlıyor.

Elif’in odasına birisi geliyor ve o gelinliğiyle birlikte kendisini dışarıda bekleyen babaannesinin yanına gitmekte buluyor. Arabaya binerken Elif, oraya ölüsünün geldiğini söylüyor. Hazar ile Miran da gizlice buluşup bir gizli anlaşma yapıyor. Miran Hazar’a, Reyyan dahil kimsenin birlikte hareket ettiklerini bilmeyeceğini ve bu işin aslını birlikte araştıracaklarını söylüyor. Hazar’da kabul ediyor.

Hercai 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler