Ana SayfaDizilerBabil 5. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! İrfan Süleyman'ın Elini Öpmek Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Babil 5. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! İrfan Süleyman’ın Elini Öpmek Zorunda Kalıyor!

Star Tv’nin iddialı dizisi Babil 4. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Eda, İlay’la İrfan’ın birlikte çalışmasını istemiyor. İrfan’da İlay’la ortak olmak istemese de Süleyman’ın baskısıyla sözleşmeyi imzalıyor. Eda, açılışta İlay’dan şık olmak için elbise çalıyor. Kudret ise İlay’ı ortadan kaldırmak için harekete geçiyor. Dizinin yeni bölüm ilk sahnesinde İrfan, oğlunu ameliyat ettirebilmek için Süleyman’ın elini öpmek zorunda kalıyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan Süleyman’ın Elini Öpmek Zorunda Kalıyor!

Babil 5. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; İrfan, Süleyman’a olan borcunun ikinci taksitini getiriyor. Borcunu ödeyeceğini ama önce o parayla oğlunu ameliyat ettirmek istediğini söyleyip Süleyman’dan yardım istiyor. Bunun üzerine Süleyman İrfan’a elini uzatıp öpmesini istiyor. İrfan babasından başka kimsenin elini öpmediğini söylese de oğlu için mecbur kalıp Süleyman’ın elini öpüyor.

İşte Babil 5. bölüm ilk sahne….

BABİL 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eda, İlay’la konuşmak için şirkete gittiğinde Süleyman’la karşılaşıyor. Onun kim olduğunu sorduğu sırada Egemen gelip Eda’yı oradan uzaklaştırıyor. İlay ise şirkete ortak olmak istiyor. İrfan buna karşı çıksa da kabul edip sözleşmeyi imzalamak zorunda kalıyor. Babil madenciliğe parasını yatıranlardan bir kaçı yatırım yapmaktan vazgeçerek paralarını geri istiyor.

Şirkete gelen İrfan’ın öğrencisi Mert, hocasından iş istiyor. İrfan ona iş veremeyeceğini, okulunu bitirmesini söylese de işi almaya kararlıdır ve parasını geri almak isteyen müşteriyi vazgeçirmeyi başarınca işi alıyor. Kudret ile Süleyman, Hakan’ın dayak yediğini öğrenip hastaneye koşuyor. Hakan, ailesine yalan söyleyip Ayşe’yi kurtarmaya çalışırken dayak yediğini söylüyor.

Kudret, oğlunun İlay’ın dövdürdüğünü düşünüyor. Süleyman bunun üzerine adamlarından, oğlunu dövenleri bulmalarını istiyor. Hakan’ın Ayşe’den dayak yediği ortaya çıkıyor. Süleyman Ayşe’yi yanına çağırıp onu işten kovduğunu söylüyor. Bu durumu gören İlay onu işe alıyor. İrfan, Hakan’la yemekte gördüğü Ayşe’nin işe alındığını duyunca iyice şaşırıyor.

Zaten yasal olmayan bir iş yaptığı için bu işe kimseyi bulaştırmak istemeyen İrfan, Ayşe’nin çalışmasını istemiyor. Şirketin yeni ofisinin açılışının olacağını öğrenen Eda, alışverişe gidiyor. Ancak beğendiği elbiseyi alacak parası olmayınca o elbiseyi çalmaya çalışıyor. Ama yakalanıyor. Önce ablasını arayıp para istiyor. Sonra Egemen’i arıyor. Egemen elbisenin parasını vererek Eda’yı kurtarıyor.

İrfan, Eda’nın elbise çaldığını ablasından öğreniyor. Kudret, İlay’da tamamen kurtulmak için ofisine bomba koyduruyor. İrfan’da İlay’ı ortaklıktan vazgeçirmek için onunla konuşmaya gidiyor. İlay, tam ofisine girerken bomba patlıyor.

Babil 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İrfan’ı Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler