Ana SayfaDizilerHizmetçiler'in Afişi Yayınlandı!

İlgili Postlar

Hizmetçiler’in Afişi Yayınlandı!

İlk defa Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanmıştır. Meksikada Yayınlanan dram türünde olan ve ekrana geldiği dönemde reyting rekorları kıran entrika türündeki dizi Türkiye’de beklentilerini aşıyor. Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen afişi yayınlandı. Afişin Yayınlanmasıyla dizinin beklentileri oldukça üst seviyeye çıktı. Oyuncuları gören dizinin takipçileri çok iyi dizi olacağına dair paylaşım yapmaktalar.

“Hiçbir şey göründüğü gibi değildir”

İlk defa Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanmış olan ve ekrana geldiği dönemde reyting rekorları kıran dram-entrika türündeki dizi; Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen afişi yayınlandı. Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’de başrolleri Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir paylaşıyor. “Hizmetçiler” çok yakında Kanal D’de…

Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen afişi yayınlandı.
Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Hizmetçiler’in Afişi Yayınlandı!

Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’de baş rolleri Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir paylaşmasıyla. Oyucuların yetenekleri ile birlikte orta güzel bir şölen çıkılacağı düşünülüyor. Meksikada Yayınlanan dram türünde olan ve ekrana geldiği dönemde reyting rekorları kıran entrika türündeki dizi Türkiye’de beklentilerini aşıyor. Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla Kanal D’de ekrana gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler