Ana SayfaDizilerBabil 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İrfan'ı Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Babil 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İrfan’ı Şaşırtıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Babil 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Eda, İrfan’in İlay ile görüştüğünü öğrenince kıskançlık krizlerine girer. Egemen, Eda’nın kıskançlığıyla Süleyman’ın her şeyi öğrenmesinden endişelenmeye başlar. İlay ile Eda arasında soğuk bir savaş başlar. Dizinin yeni fragmanında; Ayşe, İrfan’ı şaşırtıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ayşe İrfan’ı Şaşırtıyor!

Babil 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, Egemen ile çıktığı yemekte Ayşe’yle Hakan’ı görünce çok şaşırıyor. Ayşe’ye onun patronun oğluyla yemeklere çıkacak bir kız tipi olmadığını söylüyor. O da İrfan’a ondada bir hırsız tipi olmadığını söylüyor. Eda, kendisinden üç yaş büyük ve hala çok güzel olan İlay’ı çok kıskanıyor. Yeni kıyafetler alan Eda, toplantıda İlay’ı utandırmak için Süleyman’ın kocası olup olmadığını soruyor. İlay, Ayşe’den yardım istiyor. İrfan, Ayşe’nin de işin içinde olduğunu görünce bir kez daha şaşırıyor.

İşte Babil 4. bölüm 2. fragmanı…

BABİL 3. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, Süleyman’a para vermek için gittiğinde Hakan’ın Ayşe’ye askıntı olduğunu görür. Parayı verip çıktıktan sonra İrfan geri dönüp Ayşe’ye Hakan’a dikkat etmesi konusunda onu uyarır. İrfan’ın arkasından koşan Ayşe, sesini ona duyuramaz ve onun hakkında bilgi toplamaya başlar. Kudret’in İlay’a yaptıklarını öğrenen Süleyman, onun çok sevdiği köpeğini saklar.

Kudret, bunun üzerine İlay’ı araştırıp onun bir kız kardeşi olduğunu ve onunda patronunun damadıyla ilişkisi olduğunu öğrenir. Evli adamla onun fotoğraflarını adamın karısına gönderir. Hamile olan kadınla İlay’ın kız kardeşi tartışırken kadın merdivenlerden yuvarlanıp düşer. İlay’ın kız kardeşi ablasının evine gidip onun yüzünden başına gelenleri anlatır.

Süleyman olanları duyunca Kudret’in sakladığı köpeğini öldürtür. Bu arada İrfan’ı lojmandan atarlar. Mecburen Eda’nın ablasının evinde kalmaya başlarlar. Egemen ile İrfan, lüks bir mekana yatla gidip oradaki konuşmalarıyla oradaki zenginlerin dikkatini çekmeyi başarırlar. Süleyman, tanığı zengin kişiyle İrfan’la Egemen’in aynı masada oturduklarının haberini alıp İlay’la birlikte oraya gider. Orada İlay bir fırsatını bulup İrfan’a not verir ve buluşmak ister.

Eda, İrfan’ın bir kağıdı okuyup tuvalete yırtıp attığını görür ve ondan şüphelenmeye başlar. Onun tek korkusu İlay’la İrfan’ı evlenmek üzereyken ayırdığının anlaşılmasıdır. İrfan, İlay’la görüşür ve onun verdiği bir çanta dolusu parayı ret eder. Hatta Süleyman’ın metresi olduğu onun yüzüne vurur.

Süleyman, tüm olaylardan sonra İlay’ın parasını şirkete yatırmasını kabul eder. Hatta şirkette bir ofis verip gözlerinin önünde çalışmalarını ister. Ancak İrfan bu teklifi ret eder. Eda ise İlay’la konuşmak için aynı şirkete gider. Süleyman, Ayşe tarafından dövülen ve hastaneye kaldırılan Hakan’ın yanına giderken kapıda Eda ile karşılaşır.

Babil 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İşler İyice Tehlikeli Bir Hal Almaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler