Ana SayfaDizilerHekimoğlu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu'ndan Zeynep'i Şaşırtan Teklif Geliyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu’ndan Zeynep’i Şaşırtan Teklif Geliyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu 7. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hekimoğlu bir ay poliklinik almaması karşılığında İpek’le, ağrı kesici almama konusunda iddiaya giriyor. Ağrıları dayanılmaz boyutlara ulaşınca bacağının ağrısını unutmak için Hekimoğlu parmağını kırıyor. Karaciyer nakli olmak üzere olan gencin hastalığının nedenini anlayan Hekimoğlu ameliyata engel oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hekimoğlu’ndan Zeynep’i şaşırtan bir teklif geliyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu’ndan Zeynep’i Şaşırtan Teklif Geliyor!

Hekimoğlu 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Elinde iki tane at yarışı bileti olan Hekimoğlu ilk teklifi Orhan’a sunuyor ama o gelmek istemiyor. Zeynep’in kendisine aldığı doğum günü hediyesini yeni açan Hekimoğlu, teklifi ona sunuyor. Hekimoğlu’nun Zeynep’e böyle bir teklif sunması herkesin kafasını karıştırıyor. Hastaneye bu sefer oldukça karışık bir vaka geliyor. İşen içine ilişkilerde girince Hekimoğlu meşhur sözünü söylüyor. ‘Herkes yalan söyler’.

İşte Hekimioğlu 8. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/luPgbZTBvNI

HEKİMOĞLU 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, Hekimoğlu’nun içtiği ağrı kesicilere artık bağımlı hale geldiğini anlıyor ve İpek’ten yardım istiyor. İpek, Hekimoğlu’na o ağrı kesicileri bir hafta içmemesi karşılığında ona bir ay poliklinik yazmayacağını söylüyor. Hekimoğlu, elindeki ilaçları İpek’e verip teklifini kabul ediyor. Ağrıları artık dayanamayacak duruma geliyor ama yinede iddiadan vazgeçmeyen Hekimoğlu, bacağındaki ağrıyı unutmak için parmağını kırıyor.

Hastaneye 16 yaşında Hemolitik Anemi hastası olduğu tahmin edilen bir hasta geliyor. Hekimoğlu, ağrılarıyla başa çıkmaya çalışırken bir taraftan da gencin hastalığını incelemeye alıyor. Hasta iyice kötüleşiyor ve karaciyeri iflas etme durumuna geliyor. Hekimoğlu gencin bir kedisinin olduğunu ve yakın bir zaman önce öldüğünü öğreniyor. Mehmet Ali ile Emre’ye o kediyi gömüldüğü yerden bulup getirmelerini istiyor.

Bu sırada gence bir karaciyer bulunuyor ve nakil için ameliyata hazırlanıyor. Hekimoğlu kediyi otopsi yapıp onu öldüren şeyin evde duvar arasında bulunan ve naftalin üreten bir böceğin olduğunu anlıyor. Gençte naftalini soluk yoluyla alıp onu bu hale getirdiğini anlar anlamaz, karaciyer naklini engelliyor. Gencin babası oğlunun ameliyat olmasına engel olan Hekimoğlu’nun üzerine yürüyüp onu yumrukluyor. Çocuk iyi bir beslenmeyle eski sağlığına kavuşuyor.

Hekimoğlu Dizisi Hem Ekranda Hemde Sosyal Medyada Zirvede!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler