Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha ile Yılmaz Müjgan'a...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha ile Yılmaz Müjgan’a Yakalanıyor!

Atv’nin fenomen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 55. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir, artık ne Fekeli ismini ne Yılmaz ne de Müjgan ismini duymak istemiyor. Onların kendisi ve ailesiyle uğraşmasına şimdiye kadar sessiz kalan Demir, yapılanların bedelini teker teker ödetmeye ant içiyor. Züleyha ile Yılmaz buluşuyor ama ikili Müjgan’a yakalanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha ile Yılmaz Müjgan’a Yakalanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Demir, artık Züleyha’dan şüphe duymaya başlıyor. Herkesin kendisine deli denmesinden rahatsız olan Müjgan, onların buluştuğunu ispat etmeye çalışıyor. Demir, Yılmaz’ın kendisine yaptığı yanlışın bedelini ödetiyor. Yılmaz’ın siparişleri iptal oluyor. Demir, Yılmaz daha da ileri giderse onun Ercüment’in katili olduğunu söylemeye karar veriyor. Yılmaz’ı Çukurova’dan göndermeye kararlı olan Demir, amacına ulaşacak mı? Züleyha ile Yılmaz buluşuyor ve o anlara Müjgan şahit olup kayıt altına alıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1227673535721738241

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Behice’ye telefondan Sabahattin yardın eder ve Fekeli’ye kalp masajı yaptırır. Fekeli, hastaneye kaldırılır. Yılmaz, babasının canını Behiye’nin kurtardığını öğrenince ona minnettar olur. Fekeli’yle en son Hünkar’ın görüştüğünü öğrenen Yılmaz, Yamanların konağını basar. Hünkar, Yılmaz’ın sesini duyunca Fekeli’nin ona bir şey anlattığını zanneder.

Zor durumda kalan Hünkar, Müjgan’ın Demir’in şirketine gidip karısına sahip olmasını söylediğini Fekeli’ye anlatmak için gittiğini söyler. Bunu duyan Yılmaz, yerin dibine geçer. Müjgan ise lafı değiştirip Yılmaz’a açıklama yapmak istemez. Hünkar oğluna, aslında Behice’nin Ercüment’in ölümünü öğrenip kendisine tehditkar konuştuğu için Fekeli’nin yanına gittiğini söyler.

Yılmaz, eve giderken yolda Haminne’ye çarpar. Herkes kaybolan Haminne’yi ararken telefon çalar ve Züleyha açar. Yılmaz, Haminne’ye yolda çarptığını ve hastaneye götürdüğünü söyler. Müjgan, Yılmaz’ın Züleyha’yı aramasına da bozulur. Hatta Züleyha’nın yanına gidip kocasının neden onu aradığını sorar.

Sabahattin, Jülide ile görüşmeye gider. Orada Şermin’in darp davası açtığını öğrenir. Sabahattin eğer kendisinin öyle bir şey yaptığına inanıyorsa hemen ondan ayrılabileceğini söyler. Jülide, Sabahattin’in karısından ayrılmasına kızının da üzülmüş olduğunu söyler. Sabahattin, hemen kızını telefonla arayıp Jülide hanımla konuşturur. O sırada da Şermin gelir ve yalanı ortaya çıkar.

Naciye, Şermin’in Hatip’le Antalya’ya otele gezmeye gideceğini onun ağzından duyup üzerine yürür. Eve gidip Hatip’e ceza vermek için evdeki tüm eşyaları dağıtır. Züleyha, Adnan’ı Gülten’le birlikte hastaneye götürür. Müjgan gözleri dikip Züleyha’ya bakıp Yılmaz’la hala görüşüp görüşmediğin sorunca oda, artık sinirlenip görüştüklerini söyler.

Akşam Yılmaz eve geldiğinde arabadan bir şey almak için çıkan Müjgan, arabada bir eşarp bulur ve  Züleyha’ya ait olduğunu düşündüğü eşarbı kocasının arabasında bulduğunu çiftliğin ortasında haykırır.

Bir Zamanlar Çukurova 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Bedel Ödetmeye Ant İçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler