Ana SayfaDizilerAfili Aşk 34. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe Babasını Dolandıranları Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Afili Aşk 34. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe Babasını Dolandıranları Bulabilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Afili Aşk 33. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe, Kerem ile Ceyda’nın sevgili olduklarını duyuyor. Ancak Kerem’in kendisini kıskandırmak için yaptığı bir plan olduğunu zannedip itibar etmiyor ama yinede Kerem’i kıskanıyor. Volkan’ın sevgililer günü süprizinde ikili tekrar karşı karşıya gelir ve konuşmak için zamanları oluyor. Ama yine de bir orta yol bulamıyorlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ayşe, babasını dolandıranları bulabilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Ayşe Babasını Dolandıranları Bulabilecek Mi?

Afili Aşk 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Muhsin, eski fotoğraflarının arasında Kenan’ı dolandıran adam olduğunu hatırlıyor ve fotoğrafı Kerem’e veriyor. Kerem ise fotoğraftaki adamı hatırlıyor ve Ayşe’ye durumu anlatıp birlikte adamın peşine düşüyor. Ayşe, kendi meselesi olduğunu söyleyip o yere tek başına girmek istiyor. Ancak Kerem onu yalnız bırakmıyor. İkili içeri girdiklerinde şok oluyor. Onları şok eden ne?

İşte Afili Aşk 34. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/p-RvsvPiTmc

AFİLİ AŞK 33. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Ceyda ile Kerem arasında ilişki olduğunu söylentilerini kulak ardı etmek istiyor. Çünkü Kerem’in Ceyda’ya bakmayacağını ona yaklaşıyorsa kendisini kıskandırmak için yaptığını düşünüyor. Ama gözleri de onların bir birlerine karşı samimi tavırlarına takılıyor. Ayşe’nin eskiden çalıştığı atölyenin işleri pek yolunda gitmiyor.

Atölyeyi tekrar ayağa kaldırmak için Ayşe, öncülük ediyor ve Kerem ile yine karşı karşıya geliyor. Kerem, Ayşe’yle aşkta inatlaştığı gibi iştede inatlaşıyor. Buse, Kerem’i görmek istiyor ve onunla konuşuyor. Halasıyla ayrıldıklarını Kerem onu üzmeden anlatıyor. Ayşe ise onu parkta arıyor. Ömer, hal ve hareketlerinden Rıza’dan tam not alıyor. Rıza onu damat olarak kabullenmeye başlıyor ve kız kardeşiyle yemeğe çıkmalarına izin veriyor.

Volkan ile Gonca aşkı dolu dizgin devam ediyor. Gonca’ya sevgililer gününde süpriz hazırlayan Volkan, Kerem’i de çağırıyor. Gonca’da Ayşe’yi çağırıyor. Ayşe, Kerem’in de orada olacağını tahmin edip Ömer’le gidiyor. Dağ evi süprizinde her çifte bir yatak odası hazırlanmıştır. Ne Kerem Ceyda’yla aynı odada kalmayı kabul ediyor. Ne de Ayşe Ömer’le kalmayı. İkili gece yarısı salonda konuşmayı tercih ediyor.

 Afili Aşk 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem İnatlaşması Devam Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler