Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Şule'den Boşanmanın...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Şule’den Boşanmanın Yollarını Arıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. yeni bölümüyle 15 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız’a asılan kişiyi döven Kuzey’in başı belaya girer. Zübeyir’in adamları tarafından Sefer ile Kuzey dayak yer. Onları dövdüren Zübeyir onlarla aynı masaya oturup Nahide’ye asılır. Buna kayıtsız kalamayan Sefer, Zübeyir’e kafa atar. Zübeyir, onları mahsene kapatınca Yıldız, Ordu’dan çıktığına pişman olur. Dizinin yeni fragmanında; Kuzey Şule’den boşanmanın yollarını arıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Şule’den Boşanmanın Yollarını Arıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yaşar Yıldız, Sefer ve Poyraz’ı evlatlıktan ret edip kapı dışarı koyuyor. Gidecek yerleri olmayan üç kardeş, Kuzey’in kapısını çalıyor. Kuzey, bir an evvel Şule’den boşanmanın çarelerini arıyor. Kızların aklına annesinin ona aşık olan sekreteri akıllarına geliyor. Kuzey, boşanması için gerekli belgeleri ondan almayı başarabilecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Dağ evinde Kuzey, Yıldız’la görüştüğü için arası bozulur. Yıldız, kendisi yüzünden yine Kuzey’in arasının bozulmasına çok üzülür. Ama Kuzey Yıldız’a, babasını ikna edip onu istemeye geleceğini söyler. Şimdi sıra aileleri ikna etmeye kalır. Yıldız, Kuzey’in babasının yanına gidip onun elini öper ve iki aile arasındaki bu küslüğün artık bitmesini ister. Onları ikna ettikten sonra sıra Yıldız’ın ailesine gelir.

Kuzey’in kızlarıyla birlikte Yaşar beyin yanına giden Kuzey, ondan kızını istemeye geleceğini ve kızlarının artık ona dede diyeceğini söyler. Yaşar, bunu kabul etmez. Ama onun babasının bu istemeye olayını kabul ettiğini duyunca yelkenleri suya indirir. Kuzey elinde çiçeklerle ailesiyle birlikte Yıldız’ı istemeye gider. Yıldız, kahveleri verirken çok heyecanlanır ve Kuzey’in kahvesine tuz koyulmasına izin vermez.

Her şey çok iyi giderken kız isteme gerçekleşir. Çok ılımlı görünen Yaşar, Yıldız’ı henüz boşanmamış Kuzey’e vermeyeceğini açıklar. Kamer’le Poyraz’ın ilişkisi de sallantıya girer. Nahide, bir tatil planı yapıyor. Hep birlikte Kapadokya’ya tatile gidiyorlar. Orada Yıldız’la Kuzey dans eder. Herşey çok güzel giderken, Kuzey, adamın Yıldız’a doğru kadeh kaldırdığını görür. Buna dayanamayan Kuzey, adamı döver ama onun kimin olduğunu öğrenmesi gecikmez.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tatile Çıktıklarına Pişman Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler