Ana SayfaDizilerHizmetçiler Dizisinin İlk Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

İlgili Postlar

Hizmetçiler Dizisinin İlk Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Hizmetçiler dizisi, oyuncu kadrosuyla ve konusuyla izleyicilerin merakını uyandırmayı başardı. İlk olarak Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanan ve ekranlara geldiği dönemde reytingleri alt üst eden dram- entrika türündeki dizi ülkemize uyarlandı. Türkiye’de ‘Hizmetçiler’ adıyla yayınlanacak olan dizi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicinin beğenisine sunulacak. Hizmetçiler dizisinin ilk fragmanı büyük ilgi gördü.

Deniz Baysal Kimdir?

Algı Eke Kimdir?

Hizmetçiler Dizisinin İlk Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

Hizmetçiler dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Lüks villalarda yaşayan ailelerin yanında çalışan hizmetçilerin, asla yaşayamayacakları evlere girmeleri, orada onlara aileden biri gibi davranmalarına kandıkları, hiç oturamayacakları sofraları kurdukları, hiçbir zaman anne demeyecek çocukları büyüttükleri, başkalarının pahalı kirli çamaşırlarını yıkayıp, onlara günahlarını bile vermeyecekleri insanların sırlarını saklamak zorunda kaldıkları insanların hikayesini anlatıyor.

İşte Hizmetçiler dizisi ilk fragmanı…

https://youtu.be/4cwRCBYJAyU

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıracağı tahmin edilen Hizmetçiler dizisi, izleyiciler tarafından geçen sene ekranlarda yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin konusuna çok benzetiliyor ve yayınlanacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. O dizide de lüks villa sitesinde geçen hikayeler anlatılıyordu.

Hizmetçiler dizisinin yapımcılığını Fabrika yapım Ömer Arslanel üstleniyor. Proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler dizisinin yönetmen koltuğunda ise Metin Baleoğlu oturuyor. Dizinin bir formatı da Amerika’da ‘ Devious Maid’s’ adıyla yayınlanmış ve büyük yankılar uyandırmıştı.

Birbirinden yakışıklı, birbirinden güzel oyuncuları bir araya getiren, başka ülkelerde büyük beğeni ile izlenen ve ülkemizde de büyük yankı uyandıracağı tahmin edilen Hizmetçiler dizisinin senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen kaleme aldı. Hizmetçiler dizisinin başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir yer alıyor.

İstanbul’da lüks bir sitede farklı evlerde çalışan dört ayrı hizmetçinin başından geçenler ve ev sahipleriyle arasında yaşanan ilginç ilişkileri ve bu ilişki ağlarıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alan dizi çok yakında ekrana gelecek.

 Seçkin Özdemir Kimdir?

Yiğit Kirazcı Kimdir?

 Hizmetçiler Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler