Ana SayfaKimdirAleyna Solaker kimdir?

İlgili Postlar

Aleyna Solaker kimdir?

Kırgın Çiçekler isimli dizinin en çok beğenilen karakterlerinden biri olan Meral’a hayat veren genç oyuncu Aleyna Solaker kimdir? Son zamanlarda yeteneği ve güzelliği ile ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelen Aleyna Solaker hakkında her şey merak ediliyor. Peki kimdir Aleyna Solaker, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi proje ile tanındı, şimdiye kadar hangi projelerde yer aldı, oyunculuk dışında hangi işlerle ilgileniyor? Aleyna Solaker hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Genç oyuncu Aleyna Solaker, 5 Aralık 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Güzelliği ile dikkat çeken Solaker, 1.72 cm. boyunda ve yaklaşık 56 kg. ağırlığındadır. Ünlü oyuncu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Eğitimine Bilgi Üniversitesi’nde devam etmiştir. Oyunculuktan önce podyumlarda boy gösterdi.

Aleyna Solaker, ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Dersimiz Atatürk isimli televizyon dizisinde rol alarak yaşadı. Bu dizide sergilediği performans ile çok beğenildi. Ardından, 2013 senesinde Altındağlı isimli dizide rol aldı. Dizide, Cemre karakteri ile yer aldı. Sonrasında oyunculuk kariyerinde hızla ilerledi ve Kuş Dili, Dersimiz Atatürk ve İşte Benim gibi dizilerde rol aldı.

Aleyna Solaker, 2015 yılında ATV’de yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler isimli sevilen dizide rol alıyor. Bu dizide, Meral karakterine hayat veriyor. Dizideki rolü, yetimhanede büyüyen genç liseli bir kız. Rolünde sergilediği üstün performans ile son zamanların en çok beğenilen genç oyuncuları arasında yer alıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler