Ana SayfaKimdirMehmet Aykaç kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Aykaç kimdir?

Kırgın Çiçekler dizisinin yakışıklı oyuncusu Mehmet Aykaç, Kırgın Çiçekler dizisindeki rolünün ardından en çok merak edilen oyuncular arasında girmeyi başardı. Son zamanlarda, Mehmet Aykaç kimdir? sorusu çokça soruluyor. Peki Mehmet Aykaç kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, hangi projelerde yer aldı? Mehmet Aykaç’ın hayatı haberimizde…

Mehmet Aykaç, 25 Nisan 1992 tarihinde Hatay’ın Erzin ilçesinde dünyaya geldi. Boğa burcu olan ünlü oyuncu, 1.75 cm. boyunda, yaklaşık olarak 70 kg. ağırlığındadır. Mavi gözleri ve sarı saçları ile dikkat çeken Mehmet Aykaç, genç kızların adını sık sık andığı bir isim.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü’nde eğitim gören Mehmet Aykaç, oyunculuk kimliğinin yanı sıra müzikal kimliği ile de dikkat çekiyor. Mehmet Aykaç, keman ve gitar çalıyor. Mehmet Aykaç, lise yıllarında En iyi beste – en iyi solist ödülü aldı. Hatta, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Ancak, jüri üyeleri dönmedi. Ayrıca, Körfez İstanbul Spor’da lisanslı olarak futbol oynadı.

Mehmet Aykaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Eski Hikaye isimli dizide rol almıştı. Bu dizide, Atakan rolüne hayat vermişti. Sil Baştan isimli dizide de rol alan Mehmet Aykaç, Mete karakterine hayat verdi. Şimdilerde Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Mehmet Aykaç, bu dizide Mete karakterine hayat veriyor. Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri. Performansı ile izleyicilerin gönlünü fethediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler