Ana SayfaDizilerBaraj Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Baraj Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Yeşilçam klasiklerinden Baraj filmi dizi olarak izleyicilere sunulacak. Yıllar önce Tarık Akan ile Türkan Şoray’ın başrollerini oynadığı Baraj filminin dizi versiyonunda usta oyuncular yer alıyor. Çekimleri başlanan Baraj dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Detaylar haberimizde…

 Feyyaz Duman Kimdir?

Biran Damla Yılmaz kimdir?

Baraj Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün canlandıracağı Tarık Akan ile Türkan Şoray’ın başrollerinde yer aldığı Baraj filminin dizi versiyonuna 2 ünlü isim daha katıldı. Kadın dizisinin sevilen oyuncusu Feyyaz Duman ile birlikte Tuna Orhan ve Sumru Yavrucuk dizi ekibine dahil oldu. Fox Tv ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin çekimleri başladı. Aldığımız bilgilere göre dizide, Baraj filmi hikayesine ve karakter isimlerine Baraj dizisinde de sadık kalınacak ve izleyiciye nostalji de yaşatacak.

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU!

Baraj dizisi filminin konusuna tabi kalacak. Baraj inşaatında çalışan bir işçi ile genelevde çalışan bir kadının aşkını konu alıyor. Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım, genelevde çalışan Aysel’e aşık oluyor. Ama Nazım Aysel’in, genelevde çalışan bir kadın olduğunu bilmiyor. Onların aşkı gönül postası ile başlıyor ve mektuplaşarak birbirlerine aşık oluyorlar.

Nazım Aysel’in bir genelev kadını olduğunu öğreniyor ama bunu her kesten saklamak zorunda kalıyor. Çevresinden utanan Nazım’ın karşısına Aysel çıkıp geliyor. Nazım’ın çalıştığı inşaatta onu herkes tanıyor. Bundan sonra Nazım, çevrenin baskısı ve aşkı arasında kalıyor.

Tuna Orhan kimdir?

 Sumru Yavrucuk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler