Ana SayfaDizilerAfili Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

Afili Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk dizisinde Kerem ile Ayşe boşandıktan sonra ikili asında soğuk rüzgarlar eser. Ayşe, Kerem’in kendisinin nişanlanmasına engel olacağını düşünür ama beklediği olmaz. Ayşe, Ömer ile sözlenir. Onun böyle bir şey yapmasına misilleme Kerem’de Ceyda’yla yakınlaşır. Afili Aşk dizisinin yayın günü değişti. Sevilen dizi bundan sonra cumartesi günleri ekranlara gelecek.

Cumartesi Dizileri 2020

Afili Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Afili Aşk 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Muhsin, eski fotoğraflarının arasında Kenan’ı dolandıran adam olduğunu hatırlar ve fotoğrafı Kerem’e verir. Kerem ise fotoğraftaki adamı tanır ve Ayşe’ye durumu anlatıp birlikte adamın peşine düşerler. Ayşe, kendi meselesi olduğunu söyleyip o yere tek başına girmek ister. Ancak Kerem onu yalnız bırakmaz. İkili içeri girdiklerinde şok olur. Onları şok şey eden ne?

İşte Afili Aşk 34. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/zZXOTGxZMg4

AFİLİ AŞK 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Ceyda ile Kerem arasında ilişki olduğunu söylentilerini kulak ardı etmek ister. Çünkü Kerem’in Ceyda’ya bakmayacağını ona yaklaşıyorsa kendisini kıskandırmak için yaptığını düşünür. Ama gözleri de onların bir birlerine karşı samimi tavırlarına takılır. Ayşe’nin eskiden çalıştığı atölyenin işleri pek yolunda gitmez.

Atölyeyi tekrar ayağa kaldırmak için Ayşe, öncülük ede ve Kerem ile yine karşı karşıya gelir. Kerem, Ayşe’yle aşkta inatlaştığı gibi iştede inatlaşır. Buse, Kerem’i görmek istiyor ve onunla konuşur. Halasıyla ayrıldıklarını Kerem onu üzmeden anlatır. Ayşe ise onu parkta arar. Ömer, hal ve hareketlerinden Rıza’dan tam not alır. Rıza onu damat olarak kabullenmeye başlar ve kız kardeşiyle yemeğe çıkmalarına izin verir.

Volkan ile Gonca aşkı dolu dizgin devam eder. Gonca’ya sevgililer gününde süpriz hazırlayan Volkan, Kerem’i de çağırır. Gonca’da Ayşe’yi çağırır. Ayşe, Kerem’in de orada olacağını tahmin edip Ömer’le gider. Dağ evi süprizinde her çifte bir yatak odası hazırlanmıştır. Ne Kerem Ceyda’yla aynı odada kalmayı kabul eder.Ne de Ayşe Ömer’le kalmayı. İkili gece yarısı salonda konuşmayı tercih eder.

Afili Aşk 34. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe Babasını Dolandıranları Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler