Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kızların Aklına Uyan...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kızların Aklına Uyan Kuzey Zor Durumda!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Romantik başlayan Kapadokya gezisi kavgalı bitiyor. Yıldız, Sefer, Nahide ve Poyraz’ı babaları evden kovuyor. Gidecek yerleri olmayan dörtlü Kuzey’in evine sığınıyor. Babalarının bir an evvel boşanıp Yıldız’la evlenmesini isteyen kızların aklına bir fikir geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kızların aklına uyan Kuzey zor durumda kalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kızların Aklına Uyan Kuzey Zor Durumda!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Kuzey’in Tülin’le buluştuğunu Şule’den öğreniyor. Olayın iç yüzünü almaya çalışan Yıldız, Kuzey’in haberi olmadan Tülin’in kaldığı eve temizlikçi kılığıyla gidip ondan işin iç yüzünü öğrenmeye çalışıyor. Her an Yıldız’a yakalanma korkusu yaşayan Kuzey’in tek derdi, Şule’nin kendisini aldattığını ispatlamaktır. Ancak, Yıldız’ın onları basması an meselesidir.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Babaları tarafından kovulan Sefer, Nahide, Poyraz ve Yıldız, Kuzey’in evine giderler. Kızlar babalarının bir an evvel boşanıp Yıldız’la evlenmesini istiyor. Kızların aklına annelerinin sekreteri Tülin geliyor. Tülin’in annesinin her şeyinden haberi olduğunu bilen kızlar babalarına onu arayıp Ordu’ya çağırmasını ve ondan bir şeyler öğrenebileceğini düşünüyorlar.

Kuzey, zoraki de olsa Tülin’i arıyor. Tülin ise hemen ilk uçağa binip geliyor. Kuzey, kızlarıyla birlikte Tülin’i alıp evine yerleştiriyor. Yıldız, onların giyinip kuşanıp dışarı çıkmalarından şüpheleniyor. Kendisine süpriz yapılacağını zanneden Yılıdız, Kuzey’e ulaşamayınca Fatoş’un yanına gidiyor.

Kuzey, Tülin’i yemeğe götürüyor ve ondan hoşlanmış gibi davranmaya çalışıyor. Hatta ona kırmızı bir gül bile veriyor. Bu durumları öğrenen Şule, o anları kamerasına çekip Yıldız’ın karşısına çıkıyor. Ona Kuzey’in kendisini defalarca kere Tülin’le aldattığını, şimdide onu aynı kadınla aldattığını söyleyip ona çektiği videoyu seyettiriyor.

Yıldız, Şule’ye inanmak istemiyor. Ama görüntüleri izleyince de şok oluyor. Bakalım Kuzey, bu düştüğü durumdan nasıl kurtulacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Şule’den Boşanmanın Yollarını Arıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler