Ana SayfaDizilerSurvivor 2020 İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2020 İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 2020, yeni formatı  Ünlüler -Gönüllüler ile dün akşam ekrana geldi. Survivor 2020’nin ilk karşılaşmaları gerçekleşti. Ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunundan sonra bayrak yarışı oynandı ve galip gelen takım belli oldu. Oyunu kaybeden takım ise elenmesini istedikleri yarışmacının ismini yazdılar. Tüm takım iki yarışmacının ismini verdi. Survivor 2020 ilk eleme adayı belli oldu.

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 2020 İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor 2020’nin yeni formatında ilk günde kaybeden takım aralarından gitmek isteyen yarışmacının ismini verecek ve en çok oy alan yarışmacı ilk eleme adayı olacak. Salı günü yapılacak SMS oylamasında iki aday daha belirlenecek ve 3 eleme adayından birisi adaya veda edecek.

SURVİVOR 2020 ÖDÜL OYUNU!

Survivor 2020’nin ilk ödül oyunu oynandı. Denizin ortasında kurulan platformda minderle yarışmacıları itme oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödülü alabilmek için mücadele etti. Survivor’un ilk ödül oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı ödül olarak baraka kurmaları için gerekli malzemeleri kazandı. Ersin’in oyunlardaki performansı herkesi çok şaşırttı.

SURVİVOR 2020 DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor dokunulmazlık oyunu için yarışmacıları zorlayacak bir parkur bekliyordu. Ünlüler ve Gönüllerin başa baş gittiği oyunda son atış aynı ayna atıldı. Nefeslerin kesildiği mücadelede Acun, kamera kayıtlarına baktırmak zorunda kaldı. Salise farkıyla dokunulmazlık oyununun galibi Ünlüler takımı oldu. 10- 9’luk bir skorla kazanan Ünlüler hem ödül oyununu hem de dokunulmazlık oyununu almanın sevincini yaşadılar.

SURVİVOR 2020’DE İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Gönüllüler başa baş verdikleri mücadeleden malup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Acun Gönüllüler takımını Konseyde topladı ve tüm yarışmacılara tek tek söz hakkı verdi. Yarışmacının yeni formatını da anlatan Acun, Gönüllüler’den elenmesini istedikleri isme oy vermelerini istedi.

Gönüllüler takımının verdikleri oylar açıklandı ve sadece Evrim ile Fatma ismi çıktı. En çok oyu alan ve Survivor 2020’nin ilk eleme adayı FATMA oldu.

İşte Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler 2. bölüm fragmanı…

Açlığa Dayanamayan Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Gözyaşlarına Boğuldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler