Ana SayfaÜnlülerAçlığa Dayanamayan Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Gözyaşlarına Boğuldu

İlgili Postlar

Açlığa Dayanamayan Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Gözyaşlarına Boğuldu

Ünlü programcı Acun Ilıcalı, Instagram sayfasından, yarın ilk bölümü izleyicisi ile buluşacak olan Survivor 2020’de zorluk yaşayan yarışmacı Evrim Keklik’in,  isyan ettiği videosunu yayınladı. Gözyaşlarına boğulan yarışmacının ızdırabı ve tüm Detaylar Haberimizde..

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Gözyaşlarına Boğuldu..

Tv 8 ekranlarında Pazar günü ilk bölümüyle başlayacak olan Survivor 2020’den ilk görüntüler Acun Ilıcalı tarafından paylaşılmaya başlandı. Çekimlerin 5.gününü Instagram hesabından  yayınlayan ünlü programcı Acun Ilıcalı’nın videosunda açlıktan gözyaşlarına boğulan yarışmacı Evrim Keklik’în gözyaşları damga vurdu.

Evrim Keklik Kimdir?

Evrim Keklik; “Annem Görmesin” Diyerek Ağladı..

Dünyada yapılan en zor yarışmalardan bir tanesi olan Survivor’da yaşanan güçlükleri anlatan videoyu yayınladı. Videoda adanın inanılmaz zor şartlarına zorluk yaşayan 29 yaşındaki Evrim  Keklik’in röportajında gözyaşları sel oldu.

“Moralim Çok Bozuk”

Evrım Keklik videoda;

“Gerçekten çok kötüyüm. Ama bugün biraz daha iyiyim. Bunları annem görmesin. Çok zor… Ağlayamıyorum bile gücüm yok. Su içmek mide bulandırıyor. Sohbet etmek istiyorum çay kahve içmek istiyorum. Moralim çok bozuk bana lütfen insan gibi bir kahve verebilir misiniz? Bir insanla adanın dışında bir sohbet etmek istiyorum Burası bana çok ağır geldi. Yastık yok boynum ağrıyor. Pislik cabası daha ne söyleyebilirim ki, moralim çok bozuk” dedi..

İşte Acun Ilıcalı’nın O Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=zGyCHFnWyNI

 

 

Açlığa dayanamayan Survivor yarışmacısı gözyaşlarına boğuldu: Annem görmesin

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler