Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz’ın Kerem Bürsin’e Cevabı Şaşırttı..

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Kerem Bürsin’e Cevabı Şaşırttı..

Geçen gece davet edildiği bir etkinlik çıkışı magazinciler ile sohbet eden oyuncu Kerem Bürsin, 2020’nin bomba aşkı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz hakkında konuşmuştu.. Herkes Mutlu Olsun diyen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’e, ünlü komedyenin cevabı şaşırttı. Detaylar Haberimizde..

Kerem Bürsin’den Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aşkına Beklenen Yorum Geldi!

Cem Yılmaz’ın Kerem Bürsin’e Cevabı Şaşırttı..

Cem Yılmaz’ın, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan çok geçmeden sonra güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’yla aşk yaşamaya başlamasıyla, Magazin Haberleri‘nde yer yerinden oynamıştı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Ünlü ikilinin bu yeni ilişkisi magazin gündeminde çalkalanmaya devam ederken, günlerdir eleştirileri oklarına hedef olan ünlü komedyen, sosyal medya hesabından Birleşmiş Milletler’in logosuyla eleştirilere gönderme yaptı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Kerem Bursin: “Herkes Mutlu Olsun”

Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aşkına Beklenen Yorum Geldi!

Üniü komedyen Cem Yılmaz’ın, sosyal medya hesabından yaptığı  “Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar. Bir bu kalmıştı” notuyla yaptığı paylaşımı, akıllara Serenay Sarıkaya’nın eski sevgili Kerem Bursin’in “Herkes mutlu olsun” yorumunu getirdi.

Kerem Bursin kimdir?

Cem Yılmaz Birleşmiş Milletler’in Mesajıyla Cevap Verdi!..

Cem Yılmaz, kendisinden tam 18 yaş küçük olan oyuncu Serenay Sarıkaya ile Atina’da tatilinde  yakalandıktan sonra ilişkisini soranlara inkar etmemiş ve Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı.

“Bir Bu Kalmıştı, İyi Oldu”

Eski sevgilisi Defne Samyeli’yi, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile aldattığı konuşulan ünlü komedyen, Instagram hesabından “Bir bu kalmıştı, iyi oldu” notuyla Birleşmiş Milletler’in meşhur olan ‘Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar!’ sözleriyle açıklamasını paylaştı.

 

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler