Ana SayfaKültür ve SanatMüzikReyhan Karaca'ya Siyahi Partner!

İlgili Postlar

Reyhan Karaca’ya Siyahi Partner!

“Sevdik Sevdalandık” şarkısıyla 70’li yıllara damgasını vuran Reyhan Karaca yeni şarkılarını sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Sesiyle milyonlarca kişinin beğenisine kazan ünlü şarkıcının dönüşü muhteşem oldu. Reyhan Karaca’ya siyahi partner geldi!

Gözlerden Uzak Kalmayı Seviyor

Bugüne dek pek çok başarılı projeye imza atmış olan ünlü şarkıcı gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seviyor. Özel hayatıyla gündeme gelmek istemeyen ve objektiflere yakalanmamak konusunda oldukça başarılı olan Reyhan Karaca oyunculuk dersleri de almıştır. Sanatın her alanını seven başarılı şarkıcının seslendirdiği şarkılar dinleyicisi tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

“Laga Luga”yla Yeniden Çıkış Yaptı

Müzik sektöründeki kariyerini başarıyla devam ettirmekte olan Reyhan Karaca geçtiğimiz sene yeni bir single albümü dinleyicileriyle buluşturduğu. Ünlü şarkıcının Müzik kariyerimdeki en ters köşe şarkım’ dediği ‘Laga Luga’ isimli single albümü dinleyicisinden büyük ilgi gördü. Türk halkının çok sevdiği ünlü şarkıcı başarısının hissettirdiklerinş “İşimde çok detaycı ve titiz davranan bir yorumcuyum. Yaptığımız işte büyük emek var, elde ettiğimiz başarı çabalarımızın karşılığı” sözleriyle dile getirmişti.

Reyhan Karaca’ya Siyahi Partner!

Bu sene yep yeni bir projeyle dinleyicilerinin karşısına çıkan Reyhan Karaca yeni imajıyla büyük bir beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz haftalarda “Aşk Tutulması” adını verdiği yeni single albümünü dijital platformlardan dinleyicileriyle buluşturan Reyhan Karaca, şarkısının klibi için Gökhan Özdemir’in kamerası karşısına geçti. Dolapdere Auto Plato’da çekilen video klipte Reyhan Karaca’ya, Fransız asıllı model Moussa Deme eşlik etti.

Reyhan Karaca Kimdir?

Reyhan Karaca'ya Siyahi Partner!
Reyhan Karaca’ya Siyahi Partner!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler