Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCeren Gündüdoğdu'dan "Ben Hep Seni Sevdim"in Akustik Versiyonu Geldi

İlgili Postlar

Ceren Gündüdoğdu’dan “Ben Hep Seni Sevdim”in Akustik Versiyonu Geldi

Alternatif pop müziğin en sevilen şarkıcıları arasında olan Ceren Gündoğdu kendine özgü sesiyle ön plana çıkan isimlerden. Geçtiğimiz sene Mayıs ayında “Ben Hep Seni Sevdim” şarkısını dinleyicileriyle buluşturan ünlü  şarkıcı yaza harika bir giriş yapmıştı. Akustik coverlarıyla çok sevilen Ceren Gündüdoğdu’dan “Ben Hep Seni Sevdim”in akustik versiyonu geldi!

Sesiyle Beğeni Topluyor

Çocukluğundan beri müzikle ilgilenen Ceren Gündoğdu bugüne dek pek çok orkestrayla birlikte sahne almıştı. 2005 senesinde “En İyi Kadın Solist” seçilen ve “En İyi Beste” alanında üçüncülük elde ederek oldukça büyük bir başarıya imza atan üncü şarkıcı 2008 senesinde ise “Istanbul Essence Acapella Vokal Topluluğu”na katılmıştır.  IKSV’de “Genç Caz”da sahne almaya başlayan Ceren Gündoğdu’nun kendine özgü ses rengi çok beğenilmiştir.

Ceren Gündoğdu’dan Çarpıcı Bir Ayrılık Şarkısı

“Kayıp” Çok Sevildi

Yaz sonunda duygusal bir ayrılık parçasıyla dinleyicilerinin karşısına çıkan Ceren Gündoğdu, “Kayıp” adını verdiği parçasıyla çok sevildi. Şarkısı hakkında “İnsan bazen kaybettiği şeylere o kadar çok takılır ki yaşamayı unutur. Bu şarkı yaşamayı tekrar hatırlamak isteyenlerin şarkısı olsun istedim” açıklamasını yapan Ceren Gündoğdu’nun hüzün hikayesini Onur Işık Cantürk kliplendirmişti.

“Ben Hep Seni Sevdim” Yüreklere Dokundu!

Mayıs ayında sözü ve bestesi kendine ait olan “Ben Hep Seni Sevdim” şarkısını dinleyicilerinin beğenisine sunan Ceren Dündoğdu büyük bir çıkış yakaladı. Binlerce kişi tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan parçanın akustik versiyonunu YouTube’dan dinleyicilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcı “Ben Hep Seni Sevdim” şarkısını ““Bağıra çağıra sevmek yerine; gizliden, derinden, sabırla ve her şeye rağmen sevmeyi bilenlerin şarkısı” olarak açıklıyor.

Ceren Gündoğdu Kimdir?

Ceren Gündüdoğdu’dan “Ben Hep Seni Sevdim”in Akustik Versiyonu Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler