Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı'nın Yeni Gözdesi!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın Yeni Gözdesi!

Aşk hayatıyla dönem dönem gündeme gelen ünlü iş adamı geçtiğimiz sene Merve Boloğur’la gündeme gelmişti. Sosyetenin çapkın adamları listesinde olan Hakan Sabancı geçtiğimiz gün bir mankenle görüntülendi. İşte yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Hakan Sabancı’nın yeni gözdesi!

Merve Boloğur’la Ayrılığı Unutulmadı!

2018 yılında gönlünü Murat Dalkılıç darbesini yeni atlatmakta olan Merve Boloğur güzel oyuncu Merve Boloğur’a kaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen Hakan Sabancı bu iddiaları yalanlamamıştı.  Hatta uzun bir süre sonra birlikte görüntülenmekten de kaçmayan Hakan Sabancı’nın bu kez gerçekten uzun soluklu bir ilişki yaşayacağı düşünülmüştü ki ikili ilişki haberinden birkaç hafta sonra ihanet nedeniyle ayrıldı.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Geçtiğimiz Sene Gönlünü Kimlere Kaptırdı?

Her sene pek çok güzel isimle anılan Hakan Sabancı sosyetenin en çapkın adamları listesinde. Her genç kızın hem hayali, hem de korkulu rüyası olan ünlü iş adamının eski sevgili listesi hayli kabarık ve karışık. Geçtiğimiz sene yine gündemden düşmeyen Hakan Sabancı, “Best Model Of The World 2018 Birincisi” Aslıhan Karalar,  Serenay Aktaş, ve Dila Tarkan’la aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Hakan Sabancı’nın Yeni Gözdesi!

Geçtiğimiz sene en son Dila Tarkan’la anılan Hakan Sabancı uzun bir süredir gözlerden uzak durmaya çalışıyordu ki bir kez daha objektiflerden kaçamadı. Geçtiğimiz gece Bebek’te Elif Aksu’yla yemek yiyen Hakan Sabancı’nın yeni kız arkadaşının Aksu olduğu düşünülüyor.

Hakan Sabancı Kimdir?

Elif Aksu
Elif Aksu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler