Ana SayfaÜnlülerKerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aşkına Beklenen Yorum Geldi!

İlgili Postlar

Kerem Bürsin’den Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aşkına Beklenen Yorum Geldi!

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz hakkında çıkan dedikodularda, güzel oyuncudan itiraf gelmiş bunun üzerine magazin gündemi ikiye bölünmüştü. İki ünlü arasında sürpriz aşkın gün yüzüne çıkmasının ardından gözler Defne Samyeli ve Kerem Bürsin’e çevrildi. Kerem Bürsin bu aşk hakkında ne yorum yaptı?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

Kerem Bürsin’den Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aşkına Beklenen Yorum Geldi!

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz aşkının ortaya çıkmasının ardından gözler Kerem Bürsin ve Defne Samyeli’ye çevrilmişti. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, dün akşam bir etkinlikte görüntülendi. Bürsin, eski aşkı Seranay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz ile adeta magazin gündemin sarsan ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Muhabirlerle sohbet eden Bürsin, ” Defne Samyeli’nin aldatma açıklaması” sorusuna “Valla bilmiyorum. Bu konunun içine dahil olmak istemiyorum. Benimle ilgili bir konu değil. Herkes mutlu olsun” yorumunu yaparak konuyu kapatmayı tercih etti.

Defne Samyeli’de Olay İlişkiye Sessiz Kalmadı

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Defne Samyeli Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda Seranay Sarıkaya ve Cem Yılmaz hakkında çıkan dedikodulara sert tepki veren Defne Samyeli, ikilinin ilişkisi tekrar gündeme geldikten sonra “Yaptığınız haberlere sert tepki vermiştim. Yeni gelişmelere baktığımda o haberi işini sağduyulu yapan arkadaşlar yapmış. Hiç konduramadım. Bilmiyordum. Meğer siz haklıymışsınız. Size haksızlık etmişim.” yorumunu yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler