Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

Bir süredir aşk yaşadıkları iddiasıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz fena yakalandı. Yaptıkları açıklamalarla birbirlerine gönderme yaptığı düşünülen ikili geçtiğimiz günlerde ortak arkadaşlarıyla gittikleri bir eğlencede görüntülendi. Aynı karede yer almaya başlayan ikiliden ilişki haberi yakın gibi duruyor. İşte detaylar;

Defne Samyeli İlişkisini Serenay Sarıkaya Mı Bitirdi?

Cem Yılmaz’ın bir buçuk senedir birlikte olduğu Defne Samyeli ile dünya evine girmesi bekleniyordu ki çiftten gelen ayrılık haberi herkesi şaşırttı. Ayrılık nedenin ise Serenay Sarıkaya olduğu iddia edildi. Son dönemlerde arası açık olduğu söylenen çiftin ilişkisinin Defne Samyeli’nin Sarıkaya’yı kıskanması üzerine bittiği söylentileri gündeme gelmişti. Ardından Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında çıkan aşk iddiaları ise ayrılık iddialarının güçlenmesine neden olmuştu.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Akılları Karıştırmaya Devam Ediyor!

Gizli Mi Tutuyorlar?

Bugün “Gel Konuşalım” programında ortaya çıkan bir fotoğraf kafaları karıştırdı. Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Cem Yılmaz‘ın Sarıkaya’yı takip ettiği yönündeki açıklamaları ikilinin bir ilişkide değilse bile her an başlayabileceklerini akıllara getirmişti. Cem Yılmaz’ı kulisten izlediği iddia edilen Sarıkaya ise iddiaları yalanlamıştı. Ancak ikilinin birlikteliklerini saklamak için büyük bir özen gösterdiği söyleniyor. İddialara göre ikili basına yakalanmamak için dışarıda bir araya gelmiyor. Eylem İpek ise bugün canlı yayında Sarıkaya’nın komşularının Cem Yılmaz’ı ünlü oyuncunun evinde gördüklerini söyledikleri iddialarının gerçek olabileceğini düşündüğünü dile getirdi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkındaki söylentiler gerçek olabilir.  Alice Müzikali’nin 50. oyunu için düzenlenen bir davette birlikte görüntülenen ikili, Ezgi Mola, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız ve Enis Arıkan’la birlikte fotoğraf çektirdi. İkilinin ilk kez aynı karede görüntülenmesi ise ilişkiye karşı herkesi yavaş yavaş hazırladıkları yönünde değerlendirildi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aynı Karede!
Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Aynı Karede!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler